Kendi İşini Yapmak İsteyenlere ve Yatırımcılara Duyurulur: Vakıfbank’tan İzmir’de Satılık İki Adet İşyeri! Fiyatlar İyi, Teklifler Alınmaya Başladı…

En çok gayrimenkul ilanına sahip olan bankalardan biri olarak öne çıkan Vakıfbank, kredi faizlerinin düşüklüğü nedeniyle en çok kredi çekilen bankalar arasında yer alıyor. Dolayısıyla çekilen kredilerin fazla olması, ipotekli gayrimenkullerin fazlalığını ve yine borçlarını geri ödemediği için ipotek yoluyla icra edilen gayrimenkullerin de fazla olmasına neden oluyor. Bu ayki gayrimenkullerini de satışa koymuş olan Vakıfbank, İzmir’de piyasanın yarı fiyatına iki adet dükkan satışa çıkarmış bulunuyor.

Vakıfbank’ın İlk Dükkanı Karabağlar İlçesinde Yer Alıyor

İzmir’in merkez ilçesi olan Konak’a sınırı bulunan ilçelerinden biri olan Karabağlar, merkezi konumu ve ulaşım araçlarına yakınlığıyla ticari merkezlerin çok sık yer aldığı ilçelerden biri olarak bölgedeki yerini alıyor. Bu bölgeden bir işyeri satışa çıkarmış olan Vakıfbank, İzmir ilinin Karabağlar ilçesinin Cennetoğlu mahallesinde yer alan 65 metrekarelik bir dükkan için ihale startını vermiş bulunuyor. İhale için bir başlangıç bedeli de belirlemiş olan Vakıfbank, bu dükkanın ihalesini 495 bin TL’den başlatıyor.

Vakıfbank’ın İkinci Dükkanı Şehrin Tam Kalbinde Bulunuyor

Bu ay İzmir’den iki ayrı gayrimenkul satışa çıkartan Vakıfbank’ın diğer gayrimenkulünün de bir iş yeri olduğu yayınlanan ilanlar ile birlikte ortaya çıkmış bulunuyor. İzmir’in kalbi ve merkezi olan Konak ilçesinin ticari bölgelerinden biri olan İsmet Kaptan bölgesinden bir işyeri için e-İhale sürecini başlatmış olan Vakıfbank, aynı işyerinde yer alan 4 adet ofisi tek bir ihale ile tek bir fiyata satışa çıkarıyor. Toplama 386 metrekarelik bir kullanım alanı sunan bu dört adet ofisin ihalesi için bir başlangıç bedeli de belirleyen Vakıfbank, bu bedeli ise, 4 milyon 600 bin TL olarak açıklamış bulunuyor.

Exit mobile version