Magazin

Kendilerine güvenleri tam olan Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto hakkında şok iddia: Söylemezsem Olmaz programından kovuldular!

Bir süredir Beyaz TV ekranlarında yayınlanan ve hafta içi her gün sabah saatlerinde evlere konuk olan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programı, geçtiğimiz sezonlarda Bircan Bali ve Ece Erken tarafından sunuluyordu. Ancak yakın zaman önce hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Ece Erken’in yasak aşkının ortaya çıkmasından sonra kendi isteği ile programdan ayrılan Ece Erken, koltuğunu Seren Serengil’e devretmişti. Bir süre sonra programa, açık sözlülüğü ve sivri dile tanınan Arto da dahil olmuştu.

Gündeme gelen olayları ve kişileri açıkça eleştirmeleri sayesinde binlerce izleyici tarafından yakından takip edilen ve kimi zaman da eleştirilere maruz kalan Söylemezsem Olmaz Programı ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Gündeme bomba gibi düşen iddiaya göre Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali’nin işlerine son verildiği ve bunun nedeninin de geçtiğimiz günlerde programa katılan Hatice olduğu ileri sürüldü.

Hatice’nin Gelişi Gündeme Oturdu!

Geçtiğimiz günlerde Söylemezsem Olmaz programına konuk olan şarkıcı Hatice, olay yaratan açıklamalarda bulunmuştu. Birçok konu hakkında hiç çekinmeden açıklamalarda bulunan Hatice, sahne performansı esnasında kucağa oturulması ile ilgili “Şovdur oturulur, şu an ilişkim olmasa ben de otururum. Sevgilimden ayrılsam, onu kıskandırmak için de oturabilirim” diyerek çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.

Beyaz TV Ekranlarına Veda Ediyorlar!

Hatice’nin yaptığı açıklamalardan sonra sosyal medya kullanıcılarından tepki gecikmedi. Şarkıcının kucağa oturma açıklamalarına sert bir dille karşılık veren sosyal medya kullanıcılarının, programın sunucularını da hedef aldıkları gözlendi. Ortaya atılan iddiaya göre Söylemezsem Olmaz programının mayıs ayından sonra ekranlara gelmeyecek.

Henüz Açıklama Gelmedi!

Ortaya atılan iddialardan sonra Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto tarafından gelecek olan açıklamalar merak konusu oldu.