Magazin

Kendisinden 19 yaş büyük olan şarkıcı Mustafa Sandal ile nikah masasına oturan Melis Sütşurup, düğünden yeni kareler paylaşarak adeta düşman çatlattı!

90’lı yıllarda büyük bir çıkış yakalayarak kariyer basamaklarını bir bir tırmanan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, özel hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor. Son zamanlarda yeni şarkı çıkarmayan ve kariyer hayatını resmen beklemeye almış olan Sandal, magazin gündeminde sık sık ikili ilişkisi ile anılmaya başladı.

2018 yılında iki çocuğunun annesi olan Sırp şarkıcı Emina Jahovic’ten boşanan ve evlilik defterinin kapandığını ima eden açıklamalarda bulunan Mustafa Sandal, bu net açıklamalarının üzerinden kısa bir süre geçtikten sonra Melis Sütşurup ile yeni bir ilişkiye başladı. Kendisinden 19 yaş küçük olan Melis Sütşurup ile yaşadığı ilişkisi sayesinde magazin gündeminde sık sık yer alan ünlü şarkıcı, gelen tüm eleştirilere rağmen aşkını yaşamaya devam etti. Ancak bir süre sonra işler istenildiği gibi gitmedi ve ikili ayrılık kararları ile gündeme geldi.

Ayrılık kararlarını açıklamalarının ardından bir süre birbirlerinden uzak kalan ancak aşklarına yenik düşerek tekrar bir araya gelen Melis Sütşurup ile Mustafa Sandal, hızlı bir karar vererek şubat ayında nişanlandı. Aşklarını farklı bir boyuta taşımaya karar veren ünlü ikili, geçtiğimiz günlerde görkemli bir düğün töreni düzenleyerek düşman çatlattı.

Önce Roma’da Nikah!

Şubat ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup çifti, 3 Haziran tarihinde nikah masasına oturdu. Çiftin nikahı, Roma’da kıyıldı.

Sonra Marmaris’te Düğün!

Nikahlarından tam 8 gün sonra 11 Haziran’da Marmaris’te görkemli bir törende konuklarını ağırlayan 52 yaşındaki Mustafa Sandal ile 33 yaşındaki Melis Sütşurup, mutlu giden ilişkilerini böylelikle evliliğe taşımış oldu.

“Aşk Her Şeydir!”

11 Haziran tarihinde düzenlenen düğün törenlerinin görüntülerini Instagram hesabından paylaşan Melis Sütşurup, paylaşımının altına “Love is everything” notunu düştü.