Magazin

Kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi ile evlenen Seda Sayan’a, eşinin oğlundan şok yorum: “Benim gerçek annem arkamda, Seda abla değil!”

Yıllardır ünlüler camiasının en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Seda Sayan, yalnızca sanat hayatı ile değil, özel hayatı ile de gündemde kalmaya devam ediyor. Yaptığı evlilikler ve yaşadığı aşklar ile uzun yıllardır magazin basını tarafından yakından takip edilen seda Sayan, bu sene yine özel hayatı ile magazin gündemine damgasını vurdu.

Bundan önce 6 kere evlenen ve Sinan Engin ile olan evliliğinden bir oğlu olan Seda Sayan, geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda bir daha evlenmeyi düşünmediğini dile getirmişti. Ancak Seda Sayan’ın umduğu ile yaşadığı bir olmadı.

Geçtiğimiz sezon da yıllardır olduğu gibi “Sabahların Sultanı Seda Sayan” isimli programı yöneten Seda Sayan, programda bulunan orkestrasında vokalistliğini yapan şarkıcı Çağlar Ökten ile aşk yaşamaya başladı. Aşk iddialarının gündeme geldiği ilk günlerde haberleri yalanlayan ve Çağlar Ökten ile yalnızca iş arkadaşı olduğunu belirten Sayan, kısa bir süre sonra aşkını kabul etti ve sunduğu programın canlı yayınında Ökten ile yaşadığı ilişkiyi itiraf etti.

Yaklaşık 4 ay gibi kısa bir zaman diliminin ardından nikah masasına oturmaya karar veren Seda Sayan ile Çağlar Ökten, aralarındaki 25 yaşlık farktan ötürü oldukça eleştirildi. Her yere beraber giden ve kendilerine yapılan eleştirilere kulak asmayan ünlü çift, bu kez de Çağlar Ökten’in ilk evliliğinden olan Artur Ökten’in yaptığı sosyal medya yorumu ile adlarından söz ettirdi.

“SEDA ANNEN VAR SIRTIN YERE GELMEZ!”

Seda Sayan’ın bir gönderisine yorum yapan Artur Ökten’e, bir sosyal medya kullanıcısından yorum geldi. Sosyal medya kullanıcısının “Seda annen var sırtın yere gelmez” yorumunun üzerine ortalık karıştı!

“SEDA ABLA ANNEM DEĞİL!”

Sosyal medya kullanıcısının kendisine yazdığı yoruma cevap veren Artur Ökten, “Seda abla benim annem değil” diyerek sert çıktı.

“BENİM GERÇEK ANNEM ARKAMDA!”

Yorumunun devamında “benim gerçek annem arkamda, Seda abla değil” yazan Artur Ökten, sosyal medya kullanıcılarından büyük ilgi gördü.