Ege HaberleriGündemİzmir HaberleriManisa HaberleriMuğla Haberleri

Kendisini ve annesini diri diri yakmaya çalıştı! Muğla’da kan donduran olay!

Muğla iline bağlı Bodrum ilçesinde evini ateşe veren kişi annesini ve kendisini diri diri yakmaktan son anda kurtarıldı. O anlar ise bir cep telefonlarına yansıdı.

Zorla mutfağa götürdü

Ortakent mahallesi Müskebi caddesinde, anne ve babasıyla yaşayan 30 yaşındaki S.K. babasını dışarı gönderdikten sonra mutfak tüpünü açarak intihara kalkıştı. Tüpü açtıktan sonra annesini zorla mutfağa götüren kişi odanın gazla dolması için bekledi. Oğlunu engellemeye çalışan anne H.K. oğlunu bir türlü durduramadı. Çakmağı yakmasının ardından bir anda mutfakta ufak çaplı bir patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle mutfaktaki perdeler ve bazı malzemeler yanmaya başladı.

İtfaiye ekipleri müdahale etti

Patlamayı duyan komşuları güvenlik güçlerine ve itfaiyeye ekiplerini aradı. Olay yerine gelen ekipler kapıyı zorlayarak içeri girmek istedi. Alev topuna dönen mutfağın camını kırarak alevlere müdahale eden güvenlik güçleri anne  ve oğlunu dışarı çıkardı. Anne K. olaydan yara almadan kurtulurken evi yakmaya çalışan şahısta hafif yanıklar meydana geldi. Acil ekibin ilk müdahalesinin ardından Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılan S.K.’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.