Kerem Bürsin İspanya’yı Salladı! Yeni Projesiyle İlgili Müjdeyi Verdi

Türk televizyonlarının en sevilen simalarından Kerem Bürsin, yine bir lansman için İspanya’ya gitti. Ünlü oyuncu, son dönemde Latin Amerika ülkeleri başta olmak üzere yurt dışında büyük ilgi görmeye devam ediyor. Özellikle Hande Erçel ile başrolünde oynadığı romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı sonrasında büyük bir üne kavuşan Kerem Bürsin, magazin dünyasında adından sık sık söz ettiriyor.

Kerem Bürsin son olarak İspanya’da yeni bir proje için gelişmelerde bulunmasıyla gündem oldu. Önümüzdeki günlerde açıklanması beklenen yeni projeyle ilgili son gelişmeler, yakışıklı oyuncunun hayranlarını heyecanlandırmaya yetti. İspanya’da bir lansman için bulunan ünlü oyuncu, büyük sürprizi bozmak istemediğini söyleyerek hayranlarına müjdeli haber verdi.

Kerem Bürsin Olyverse Projesini Tanıttı

 

İspanya’da magazin manşetlerini süsleyen Kerem Bürsin, yeni dünya evreni Metaverse üzerinde İspanyol bir girişimcinin kurduğu Olyverse isimli platformu tanıttı. Hayranların büyük bir ilgisiyle karşılaşan ünlü oyuncu, aynı zamanda İspanya’nın en ünlü şarkıcılarından Luis Cepeda ile bir araya geldi. Sosyal medyada birlikte çekindikleri fotoğrafı yayınlayan ikilinin paylaşımı kısa sürede rekor beğeni topladı.

Kerem Bürsin’e İspanya’da Büyük İlgi

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, İspanya’da katıldığı lansmanda en çok ilgi gören isimlerin başında yer aldı. La Casa De Papel dizisinde profesörü canlandıran Alvaro Morte, ünlü yönetmen Koldo Serra ve oyuncu Cayentana Gıillen Cuervo’nun da bulunduğu bu etkinlikte adeta Kerem Bürsin fırtınası esti. Yönetmen Serra sosyal medya hesabından Kerem Bürsin ile fotoğrafını paylaşırken “Eşsizsin” ifadelerini kullanması dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan Kerem Bürsin, hayranlarını çok heyecanlandıran İspanya’daki yeni projesi hakkında şu açıklamayı yaptı: “Şimdilik küçük bir rol. Ama büyük bir sürpriz olacak. Bu daha başlangıç. Devamı gelecek. Şu an çok fazla konuşamıyorum ama bir sonraki projemin Türkiye’de olacağını söyleyebilirim.”

 

Exit mobile version