Magazin

Kerem Bürsin Sustu, Kasları Konuştu! Ünlü Oyuncunun Paylaştığı Fotoğraflar Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Son olarak Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sen Çal Kapımı isimli dizide yer alan Kerem Bürsin, Hande Erçel ile başrolleri paylaşmıştı. Dizide başarılı bir performans sergileyen ikili, dizinin namının ülke sınırlarını aşmasına yardımcı olmuşlardı.

Sen Çal Kapımı isimli dizi beklentilerin çok üzerinde bir başarı yakaladı ve 85’ten fazla ülkede ekranlara geldi. Kerem Bürsin’in hayran sayısı git gide artarken, evrensel bir üne kavuştu. Ünlü oyuncu gittiği ülkelerde Hollywood yıldızı gibi karşılandı.

Dünya Çapında Hayran Kitlesine Ulaştı!

Başta Latin Amerika ülkeleri olmak üzere pek çok ülkede geniş bir hayran kitlesine ulaşan Kerem Bürsin, son olarak İspanya’da hayranları tarafından eşi benzerine rastlanmamış bir şekilde karşılandı. Ünlü oyuncunun İspanya’da karşılanması, İspanya medyasında geniş yer tuttu.

Dizisinin büyük başarıya ulaşmasının ardından 3 kere İspanya’ya giden Kerem Bürsin, pek çok iş görüşmesi yaptı ve bazı İspanyol yapımı projede yer alacağı öğrenildi.

Oyunculuğu yanı sıra tam anlamıyla bir spor tutkunu olan Kerem Bürsin, boş vaktinin çoğunu spor salonlarında geçiriyor. Ünlü oyuncu hem kas kütlesini artırmaya hem de kondisyonunu güçlendirmeye çalışıyor. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan yakışıklı oyuncu, spor salonundan hallerini sık sık takipçileri ile paylaşıyor.

Madrid Yangın Yerine Döndü

İspanya’nın en ünlü dergilerinden biri için objektiflerin karşısına geçen Kerem Bürsin, kaslı vücudu ile tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Men’s Health isimli dergiye pozlar veren Bürsin, kaslı vücudu ile hayranlarının nabzını yükseltti.

Dergiye konu olan Bürsin El Turco lakabını aldı. Ünlü oyuncunun karın kaslarının ve sırt kaslarının ne kadar gelişmiş ve güçlü olduğu yazıldı. Yakışıklı oyuncunun nefes kesen pozları, Madrid’de hava sıcaklarını yükseltti.