Magazin

Kerimcan Durmaz Orman Yangınları İçin Bağışta Bulundu

Türkiye’de orman yangınları durmak bilmiyor. Kıyı şeridini ele alan yangınlar ile ekipler ve vatandaşlar var gücü ile mücadele ediyor. Birçok ilden peş peşe yangın haberleri gelmeye devam ederken hem vatandaşlar hem sanatçılar yangına kayıtsız kalmıyor. O sanatçılardan biri olan AHBAP Derneğinin kurucusu şarkıcı Haluk Levent orman yangınlarından etkilenen vatandaşlara destek olmaya devam ediyor.

50 Bin TL Bağış Yaptı

Orman yangını söndürme çalışmalarına ilk günden beri destek olan ünlü şarkıcı topladığı bağışlarla uçak ve helikopter kiralayıp, yangında zarar gören vatandaşların yardımına koşuyor. AHBAP Derneği’nin kurucusu Haluk Levent, sosyal medya hesabından duyurdu. Uzun süredir Amerika’da yaşayan Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz orman yangınında zarar görenler adına 50 bin TL bağışladı. 

AHBAP Derneğinin kurucusu ünlü şarkıcı Haluk Levent sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Kerimcan Durmaz’a teşekkür ederek, “Sevgili Kerimcan Durmaz aradı. Yangınlardan zarar görenler için kullanılmak üzere 50 bin TL bağış yapacağını söyledi. Kendisine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.