Kesenin ağzı sonuna kadar açııldı! Sadece başvuru yapanlar alabilecek: Anında 18.000 TL verilecek

Emekliler için beklenen haber geldi. Yapı Kredi, emekli promosyon rakamlarını güncellediğini duyururken kamu bankalarının ardından özel bankalardan da gelen bu güncelleme, emekliler arasında memnuniyetle karşılandığı bildirildi.

Konu ile ilgili olarak Yapı Kredi’nin Nisan 2024 güncel emekli promosyon rakamları, emeklilere çeşitli fırsatlar sunduğu belirtilerek bu güncellemelerle birlikte emekliler, çeşitli koşulları yerine getirerek önemli miktarda nakit promosyon kazanma fırsatına sahip olacakları da bildirildi.

30 Nisan’a Kadar Başvurabilirsiniz

Yapı Kredi, emeklilere özel olarak sunulan bu promosyonları 28 Mart 2024 ile 30 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacağı belirtilerek bu dönemde SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren emekliler, ciddi nakit promosyonlar kazanabilecekleri ifade edildi.

Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanmasıyla birlikte, emeklilerin aylık net gelirlerine göre değişen tutarlarda nakit promosyonlar sunulacağı ifade edilerek belirtilen tutarlar, emeklilerin gelir seviyelerine göre adil bir şekilde belirlendiği vurgulandı. Ek Ödül Taahhütnamesi kapsamında belirli şartları yerine getiren emeklilere ise ekstra nakit ödüller verileceği aktarılarak bu ödüller, fatura ödemeleri ve kredi kartı harcamaları gibi aktivitelerle ilişkilendirildiği bildirildi.

Başvuru Detayları

Emeklilerin dijital bankacılık kullanımını teşvik etmek amacıyla yapılan bir kampanya da mevcut olduğu belirtilerek bu kampanya kapsamında, Yapı Kredi Mobil uygulamasını aktif bir şekilde kullanan emeklilere ek nakit ödüller sağlanacağı ifade edildi.

Bu promosyon kampanyasından yararlanmak isteyen emeklilerin Yapı Kredi Bankasından detaylı bilgi alabileceği ifade edildi. Ayrıca başvurular e-Devlet üzerinden yapılabilirken banka şubelerinden de yapılabileceği bildirildi.

Tüm bu güncellemelerle birlikte Yapı Kredi, emeklilere daha cazip fırsatlar sunarak onların yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Bu adım, emekliler arasında memnuniyetle karşılanmış ve dikkatle takip edilmektedir.

Exit mobile version