Kılıçdaroğlu, Gençlere Seslendi! “İlk Otomobilinizde Sıfır ÖTV”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda gençlere seslenmiş ve yaklaşan seçim öncesinde gençlere vaatlerini duyurmuştu. Kılıçdaroğlu paylaştığı videoda gençlere yönelik ilk 6 ayda 6 maddelik vaatlerini sunmuş, “Bu vaatler ilk 6 ayda ve gençlere verdiğimiz vaatler yoksa liste çok uzun” ifadelerini kullanmıştı.

Gençlere İlk 6 Ayda 6 Vaat

Dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu, “6 ayda; gençlerimize verdiğim 6 vaadimden biri de “Gençlerin ilk sıfır arabasına sıfır ÖTV” idi. Gençlerimiz hayata atılırken bir araba sahibi dahi olamayacaklarsa biz neden varız, devlet neden var? Bir arabaya sahip olmanın nesi bu kadar özeldir de böyle vergilendirilmiştir?” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, “Gençlerimizin Hayali Bizim Hedefimizdir”

Gençlerin alacağı ilk otomobilde  ÖTV’nin sıfırlanacağını belirten Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ” Sıfır otomobil, evet gençlerimiz ilk defa alıyorsa ÖTV’sini sıfırlayacağız. Elin oğlu Almanya’da, Fransa’da, Amerika’da, Güney Kore’de, Japonya’da geliri yüksek yeni bir otomobil alıyor. Efendim bizim gençlere dünyanın ÖTV’sini getiriyorsun. ‘Almayacaklar’ Aynı şartları da Türkiye’ye getireceğiz. Kazanacaklar, üretecekler, otomobilleri olacak ve gezecekler. Çünkü onların hayalleri bizim hedeflerimizdir” dedi.

Exit mobile version