GündemPolitika

Kılıçdaroğlu’ndan O Sözler İle İlgili Açıklama Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün gerçekleştirdiği Trabzon mitinginde sahneye çıkan çocuğun cümleleri gündem oldu. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sahnede hain diyen küçük çocuk ile ilgili Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Kendisine Hakaret Eden Çocuğa “Kötü söz söylemeyin”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Trabzon’da gerçekleştirdiği mitingde sahneye çıkan küçük çocuğun sözleri gündem oldu. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, “hain” diyen çocukla ilgili açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu resmi sosyal medya hesabından, “‘Lütfen küçük çocuğumuzla ilgili haberi paylaşmayın, kötü söz söylemeyin. O daha çok küçük. Ayrıca tüm örgütlerimizden istirhamımdır, duygularımıza yenilmeden, çocuk pedagojisi ne diyorsa ona uyun!” ifadelerini kullandı.

Konuşacaklarımız Var Dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu resmi sosyal medya hesabından yine bugün yaptığı paylaşımda, “Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu akşam saat 21.00’de, Sarayın bana atadığı trollerimi ve ayrıca, Türkiye’nin tüm trollerini davet ediyorum. Konuşacaklarımız var Sevgili halkım, siz de gelin şahit olun. Burada buluşmak üzere” açıklamasında bulundu.