Kira ödemesi yapan herkes dikkat: 1000 TL verilecek!

Kira ödeyenlere güzel haber geldi. İş Bankası’ndan kira ödemelerine yönelik bir kampanya başlatıldığı bildirildi. Banka, Ağustos ayı içinde kira ödemelerine 1000 TL verecek. 31 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak kira ödemesine yönelik başlatılan kampanyanın tüm detayları açıklandı.

İş Bankası’ndan kira ödemesi yapan müşterilerine kampanya başlatıldı. Yapılan kampanya açıklamasına göre, Ağustos ayı içerisinde 10.000 TL ve üzeri kira ödemeleri için en az yıl sonuna kadar otomatik ödeme talimatı verilirse, talimatlı olarak ödenen kiralar için her ay 200 TL, toplamda 1.000 TL’ye varan MaxiPuan kazanılacak.

KAMPANYA KOŞULLARI VE DETAYLARI;

Kampanya 1-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında, en az yıl sonuna kadar geçerli olacak şekilde “Konut Kirası”, ”İşyeri Kirası” ya da “Diğer Kira” işlem tipi seçilerek verilen Para Aktarma Talimatları için geçerlidir.

01.08.2024 tarihinden önce “Konut Kirası”, ”İşyeri Kirası” ya da “Diğer Kira” işlem tipi seçili olarak verilmiş olan para aktarma talimatları otomatik olarak kampanyaya dahil olmayacaktır. Kampanyadan yararlanmak için mevcut talimatın iptal edilmesi, 1-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında, en az yıl sonuna kadar geçerli olacak ve “Konut Kirası”, ”İşyeri Kirası” ya da “Diğer Kira” işlem tiplerinden biri seçilerek yeni bir Para Aktarma Talimatı verilmesi gerekmektedir.

Kampanyadan kazanılan MaxiPuan’lar bireysel nitelikli kredi veya Bankamatik Kartlarına yüklenecektir ( aidatsız kartlar hariç).

Kampanyadan yararlanmak için kira ödemelerinin 10.000 TL ve üzeri tutarda olması gerekmektedir. Ağustos ayı için talimatsız kira ödemesini gerçekleştiren ancak aynı ay içinde yıl sonuna kadar talimat da veren müşterilerimiz de kampanyaya dahil edilecektir.(Örneğin; Kira ödemesini 1 Ağustos tarihinde İşlem Tipi kiraya uygun bir seçenek ile anlık ödeme yapan, kampanya kapsamında talep edilen Para Aktarma Talimatını ise 5 Ağustos tarihinde veren bir müşterimiz de kampanya kriterlerini yerine getirmiş sayılacaktır.)

En az yıl sonuna kadar geçerli Para Aktarma Talimatı verilmesi gerekmekte olup kampanyaya katılan müşterilerimiz, İşlem Tipi’nin “Konut Kirası”, ”İşyeri Kirası” ya da “Diğer Kira” olması ya da talimatlarını belirtilen kriterlerle güncellemeleri durumunda kampanyadan yararlanabilecektir. Her ay kira ödemelerinin gerçekleşmesi halinde aylık MaxiPuan ödülüne hak kazanacaktır.

Kampanya müşteri bazında olup, her müşteri azami 1 defa yararlanabilecektir. Kampanya, diğer kampanyalar ile birleştirilemez.

Ödüle hak kazanan müşterilere her kira ödemesini izleyen ayın 5. İş gününe kadar MaxiPuan ödülü yüklenecektir.

Ödül açık kredi kartı bulunan müşterilerimiz için kredi kartına, kredi kartı bulunmaması halinde açık durumdaki Bankamatik Kartına yüklenecektir. Açık durumda kredi ya da bankamatik kartı bulunmayan müşterilerimizin MaxiPuan’ları yükletmek için kart sahibi olması gerekmektedir.

Kampanyadan bireysel nitelikli müşteriler yararlanabilecektir.

Kampanya sadece kiracı olan müşterilerimizin ev sahiplerinin hesaplarına yapacağı para transferlerinde geçerlidir.

Exit mobile version