Kirada oturanlar, evi olmayanlara duyuruldu: Başvurular dün başladı, kaçıranlar şansını kaybeder!

Evi olmayan ve ev sahibi olmak isteyenleri ilgilendiriyor. TOKİ konutları için başvurular dün başladı. TOKİ internet sitesi üzerinden satıştaki konutlar ile ilgili detayları açıkladı. Buna göre, satış işlemleri açık arttırma yöntemi ile yapılacak. Ayrıca 2-3 Ağustos’ta da Türkiye Halk Bankası’nın tüm şubelerinden başvuru alınabilecek.

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesinde inşa edilen konutlar için başvurular dün başladı. 185 konutun satışı açık arttırma ile yapılacak.

Konutların teslim tarihi açıklandı

Alıcılar konutlara, yüzde 50 peşinat ve 120 ay vadeyle sahip olabilecek. Satış sonunda alıcılara Gaziosmanpaşa konutları hemen, Beyoğlu Sütlüce Mahallesi konutları ise 12 ay içinde teslim edilecek.

TOKİ tarafından Gaziosmanpaşa Sarıgöl Projesi kapsamında inşa edilen 110 konut için 2 Ağustos Salı günü saat 10.30’da, Beyoğlu Sütlüce Projesi kapsamındaki 75 konut için ise 3 Ağustos Çarşamba günü saat 10.30’da açık artırma yapılacak.

TOKİ 02-03 AĞUSTOS 2022 İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA VE SÜTLÜCE’ DE 185 KONUT MÜZAYEDESİ

SALON:

TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu Küçükçekmece / İSTANBUL. Salon konumunu görmek için tıklayınız.


TEMİNAT YATIRMAK İÇİN

Açık Artırma Toplantısına katılacak olan gerçek veya tüzel kişiler, toplantı öncesinde T. Halk Bankası A.Ş’nin tüm şubelerine katılım teminatı yatıracaklardır. Satın alınmak istenilen taşınmaz adedi kadar teminat yatırılması gerekmekte olup; her lot için yatırılması gerekli teminat tutarı Satış Şartnamesi’nin 3.maddesinde ve her lot’un lot detayında mevcuttur.

İnternet katılımı 01.08.2022 Saat: 10.30 itibari ile sonlanacaktır.

18 Yaşını doldurmak gerekiyor

TOKİ konutlarından satın almak isteyenlerim 18 yaşını doldu

Exit mobile version