Kirada Oturanlara Duyuru Yapıldı! Aralık Ayı İçin Belli Oldu

Evi kira olan vatandaşları ilgilendiriyor. Açıklama yapıldı. Aralık ayı kira artış oranı belli oldu. Aralık ayı için belirlenen kira artış oranı 17.71 oldu. Kasım ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından, Aralık ayı kira artış oranı da belirlendi.

Sputnik Türkiye’nin haberine göre Aralık ayının kira artış oranı belirlendi. Tüfe’nin on iki aylık ortalaması ile belirlenen kira artış oranları enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından Aralık ayı kira oranı da belirlenmiş oldu. Kira artış oranı Aralık ayı için yüzde 17.71 oldu.

Kasım Ayı Enflasyon Rakamları  Açıklandı

Kasım ayı Enflasyon rakamları açıklandı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kasım ayının enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre, Kasım ayı itibariyle enflasyon oranı yüzde 3,51 olarak açıklandı. Yapılan açıklamaya göre, Kasım ayında enflasyon yüzde 3,51 arttı. Yıllık bazda ise yüzde 21,31 oranında yerini aldı.

Ekim Ayında Enflasyon

TÜİK Kasım ayı enflasyon rakamlarını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre Kasım ayında enflasyon verileri aylık bazda  3,51 oranında artış gösterirken, yıllık bazda 21,31 oranında artış gösterdi. Beklenen oran ise 20,71 şeklindeydi. Ekim ayında ise enflasyon aylık yüzde 2,39 yıllık bazda yüzde 19,89 olarak açıklanmıştı.

Exit mobile version