GündemMagazin

Kırmızı Oda dizisinden sevenlerine üzen haber: Böyle duyuruldu!

TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinden kötü haber geldi. TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin 61. bölümünde final yapacağı öğrenildi. Kırmızı Oda dizisinde başrol oyuncusu Binnur Kaya final haberini sosyal medya hesabı üzerinden duyurarak “Şifa niyetine çıktığımız yolculuğu bu cuma noktalıyoruz. Yeni yolculuklarda buluşmak dileğiyle” ifadelerinde bulundu.

BİNNUR KAYA DUYURDU

Kırmızı Oda’nın final haberini dizinin Doktor Hanım’ı Binnur Kaya sosyal medya hesabından duyurdu. Kırmızı Oda’ya veda paylaşımı yapan Kaya, “Şifa niyetine çıktığımız yolculuğu 61. Bölümün sonunda bu cuma noktalıyoruz. Bu süre içinde sizlerle birlikte olmak; acılarımızı, anılarımızı paylaşmak harikaydı. Bu yolculuğu bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Yeni yolculuklarda buluşmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.

ERKAN PETEKKAYA GERİ DÖNMÜŞTÜ

Kırmızı Oda yeni sezonda istenilen reytinglere ulaşamayınca dizinin sevilen karakterlerinden olan Delikanlı Sadi geçtiğimiz bölümlerde yeniden seyirci karşısına çıkmıştı. Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı Sadi’nin gelişi de diziyi kurtarmaya yetmedi.