Kısmetse Olur evinin eski gelinlerinden Cansel Çördük, ünlü Komedyen Mehmet Ali Erbil’e yüklendi: “Bu tip paralı sapıklara…”

Kısmetse Olur projesi ile yıldızı parlayan Cansel Çördük, ünlü Komedyen Mehmet Ali Erbil’in son röportajından sonra açtı ağzını yumdu gözünü. Çördük’ün Erbil ile ilgili söyledikleri sosyal medyanın ve magazin basınının gündemine bomba gibi düştü.

ERŞAN KUNERİ DİZİSİNİ ELEŞTİRDİ!

Geçtiğimiz günlerde bir röportaj veren ve kendisine yöneltilen sorulara her zaman olduğu gibi oldukça samimi şekilde cevap veren ünlü Komedyen Mehmet Ali Erbil, dönemin komedi projelerini de değerlendirmeyi ihmal etmedi. Cem Yılmaz’ın Netflix’te yayınlanan 8 bölümlük dizisi Erşan Kuneri’ye yüklenmeden edemeyen Mehmet Ali Erbil, küfürlü komedinin doğru olmadığını ifade etti.

Cem Yılmaz’ı çok sevdiğini ancak Erşan Kuneri projesinde hayal kırıklığına uğradığını ifade eden Mehmet Ali Erbil, dizide kullanılan küfürlerin bir erkek olarak kendisini dahi utandırdığını belirtti. Ayrıca Erbil, röportajında LGBT’li bireyler için de “sapkın” ifadesini kullanarak dikkatleri üzerine çekti.

CANSEL ÇÖRDÜK’TEN OLAY PAYLAŞIM!

Seneler önce Kanal D ekranlarında yayınlanan fenomen evlilik programı Kısmetse Olur’a katılan ve Eser West ile yaşadığı ilişki sayesinde büyük bir popülerlik elde eden Cansel Çördük, şu an yurtdışında mankenlik yapıyor olmasına rağmen ülkemizde de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Instagram hesabından sık sık paylaşım yapan Cansel Çördük, Mehmet Ali Erbil’in son röportajının yayınlanmasının ardından yeni bir paylaşım yaparak herkesi şaşkına çevirdi. Çördük, henüz 14- 15 yaşlarında iken Erbil’in kendisine ulaştığını iddia etti.

“RIZAM OLMADAN NUMARAMI ALDI!”

Paylaşımında Mehmet Ali Erbil’e ilişkin oldukça ağır ithamlarda bulunan Cansel Çördük, şu ifadeleri kullandı: “Ben 14- 15 yaşlarındayken aynı yaşta bir arkadaşımdan rızam olmadan numaramı alıp aramış ve flört etmeye, otelde buluşmaya falan çalışmıştı. Bu piyasada bu maalesef çok yaygın. İyi ki yaşımın saflığına düşüp bir hata yapmadım.”

Paylaşımının sonunda 18 yaş altı genç kızlara seslenen Çördük, “lütfen hiçbir şey için acele etmeyin, kimseye kendinizi kullandırmayın, özellikle de bu tip paralı sapıklara” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version