Kıvanç Tatlıtuğ diziyle ekranlara geri dönüyor: Dizinin adı ve kanal belli oldu!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ekranlara geri dönüyor. Tatlıtuğ’un merakla beklenen dizisiyle ilgili gelişme yaşandı. Dizinin adı ve yayınlanacağı kanal belli oldu. Ünlü oyuncunun Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Kral Kaybederse” adlı eserinden uyarlanacak dizinin başrolünde oynayacağı konuşuluyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un, psikiyatr ve yazar olan Gülseren Buğdaycıoğlu’nun kaleminden çıkan Masumlar Apartmanı ve Camdaki Kız’ın ardından Kral Kaybederse isimli eserinin de dizi uyarlaması için hazırlıklara başlandı. Başarılı oyuncunun projeye sıcak baktığı iddia edilirken Aşk-ı Memnu dizisinde birlikte rol aldığı Beren Saat’in de dizinin kadrosunda bulunacağı konuşuluyor.

OGM Pictures’ın imza atacağı dizinin kanalı Star TV oldu. Kanalın iddialı projeyi yeni yayın dönemi için hazırladığı öğrenildi.

KRAL KAYBEDERSE’NİN KONUSU

İyi görünümlü, narsist ve etik dışı bir yaşama sahip olan Kenan’ın, çocukluğundan bugüne kadar oluşan karakterini konu alıyor. Kadınlar tarafından baş tacı edilmiş bu adam, kendini bir anda yerle bir edilmiş olarak buluyor.

Exit mobile version