Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer hakkında şok iddia! Yakışıklı oyuncu eşini aldattı mı? Bir mekanda üç kadınla…

Ülkemizin sevilen yüzlerinden birisi olan ve her daim yakışıklılığı ile adından söz ettirmeyi başaran oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olmaya devam ediyor. Rol aldığı projeler, projelerde kendisine eşlik eden partnerleri ve özel hayatı ile gündemde kalan Kıvanç Tatlıtuğ, babalığı ile de sosyal medya kullanıcılarının dikkatlerini çekiyor.

Yıllar önce manken olarak başladığı kariyerine yakışıklılığı ve oyunculuğa olan yeteneği sayesinde dizi- sinema sektöründe devam eden Kıvanç Tatlıtuğ, sektöre adım attığı günden bu yana yapımcıları peşinden koşturuyor. Başarılı oyuncu Songül Öden ile oynadığı ilk dizisi Gümüş ile mükemmel bir çıkış yakalayan ve sonrasında da Aşk- ı Memnu isimli efsane dizi ile kariyerinde adeta bir sıçrama yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ, uzun süredir ekranda iş yapmamasına rağmen reklam filmleri ve sinema filmleri ile kariyerini devam ettirmeye ve izleyicilerin dikkatlerini çekmeye devam ediyor.

Şimdilerde Beren Saat il tam 12 yıl son bir film projesinde buluşan ve yakında 8 yıl aranın ardından bir TV projesinde yer alacak olan Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz yıllarda hayatını birleştirdiği stilist Başak Dizer ve 4 ay önce kucaklarına aldıkları oğulları Kurt Efe ile aile saadeti yaşıyor.

Dışarıdan bakıldığında her şeyi yolunda olduğu bir hayat yaşadığı görülen ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, şok bir iddia ile gündeme geldi. Bekarlık zamanlarında dahi mütevazi yaşantısı ile bilinen Kıvanç Tatlıtuğ, evli ve bir çocuk babası iken ihanet iddiası ile gündeme geldi.

MEKANDA GÖRÜNTÜLENDİ!

Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz günlerde bir erkek arkadaşı ve 3 kadın ile birlikte mekanda görüntülendi. Bir süre eğlenen Tatlıtuğ, daha sonra mekandan ayrıldı.

İHANET İDDİASI!

Beyaz Magazin’in iddiasına göre Tatlıtuğ, bulunduğu mekanda eşi Başak Dizer’i aldattı.

CEVAP GELMEDİ!

Beyaz Magazin’in ihanet iddiasına Başak Dizer- Kıvanç Tatlıtuğ cephesinden henüz bir yanıt gelmedi.

Exit mobile version