Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ’un Oğluyla İlk Pozuna Beğeni Yağmuru!

Türkiye’nin en ünlü manken ve oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ, baba olma heyecanını yaşıyor. Geçtiğimiz Nisan ayında oğulları Kurt Efe’yi kucaklarına alan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin mutluluğu sosyal medya gündeminden düşmüyor. Sosyal medya kullanıcıların büyük beğenisi toplayan ünlü çift aynı zamanda tebrik mesajlarını da kabul etmeye devam ediyor. Kıvanç Tatlıtuğ ile oğlu Kurt Efe’nin ilk pozu, Başak Dizer’in sosyal medya hesabından paylaşılınca yer yerinden oynadı.

Baba Oğul İlk Defa Poz Verdiler

Babalar Günü’nde Kıvanç Tatlıtuğ ve Kurt Efe ilk pozlarını verdi. Oğlunu kucağında tutan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ bu pozuyla sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Ünlü çiftin bu fotoğrafta Kurt Efe’nin yüzünü göstermemesi dikkatlerden kaçmazken bazı takipçiler bu konuda yorumlar yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer, “Sarışınlarım” notuyla bu paylaşımları hayranlarıyla buluşturdu. Ayrıca Kıvanç Tatlıtuğ ve Kurt Efe’nin ilk fotoğrafını da “Melekler günü kutlu olsun” notuyla sevenlerinin beğenisine sundu.

Bakıcının Maaşı 25 Bin TL

Kıvanç Tatlıtuğ’un hayranları henüz Kurt Efe’nin yüzünü göremese de bebeğin altın sarısı saçları ile babası Kıvanç Tatlıtuğ’a benzediği yorumları yapıldı. Bununla birlikte bebeği görmeye giden ünlüler de babasına çok benzediğini söylemişti. Bir süredir Bodrum’daki evlerinde tatil yapan ünlü çift Kurt Efe için dadı tuttu. İddialara göre önemli testlerden geçirip seçtikleri dadı için 1.400 dolar yani 25 bin TL ödeme yaptıkları öne sürüldü. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, oğulları için tuttukları dadıya ayrıca vize, sigorta ve yılda 1 defa Filipinlere gidiş dönüş uçak masrafını da karşıladıkları belirtildi. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, Bodrum’daki evlerinde tatilin tadını çıkarıyor.