Gündem

Kızını taciz eden gizli tacizciyi bulan anne tacizcinin kim olduğunu görünce şok oldu! Annenin kurduğu plan tıkır tıkır işledi

İzmir Menderes’te yaşanan cinsel taciz olayı kan dondurdu. Sevilay B., 14 yaşındaki kızına sosyal medyadan cinsel taciz içerikli mesajlar atan kişiyi bulmak için adeta bir dedektif gibi iz sürdü ve tacizci ile kızının ağzından konuştu. Sevilay B., konuşmada, tacizciden markete 50 TL bırakmasını istedi, marketin kamera görüntülerini izleyince gözlerine inanamadı.

14 Yaşındaki Z.B.’yi Taciz Eden Kişi Ortaya Çıktı

İzmir Menderes’te bir çocuk annesi Sevilay B., 14 yaşındaki kızının sosyal medyada Instagram hesabına cinsel içerikli mesajlar geldiğini fark etti. Kızını taciz eden sapığın kim olduğunu bulmak için harekete geçen Sevilay B., tacizcinin kimliğini tespit etmek için dedektif gibi iz sürdü. Tacizci ile sosyal medya üzerinden kızıymış gibi konuşan anne, tacizciden markete 50 TL bırakmasını istedi. Annenin planı işe yaradı ve tacizcinin kim olduğu ortaya çıktı.

Sabah’ın haberine göre olay 16 Şubat tarihinde İzmir Menderes’te yaşandı. Sevilay Hanım, 14 yaşındaki kızı Z.B.’nin son zamanlardaki davranışlarından şüphelendi ve kızının sosyal medya hesaplarını inceledi. Anne, kızının sosyal medya üzerinden 2 ay boyunca bir tacizci sapık tarafından rahatsız edildiğini fark etti. 14 yaşındaki Z.B. her ne kadar sapığı her yerden engellediyse de tacizci yeni hesaplar açarak Z.B.’yi taciz etmeye devam etti.

Annenin Planı İşe Yaradı

Tacizci, Z.B.’den müstehcen fotoğraflar istedi ve Z.B.’ye “Seni her gün görüyorum” dedi. Tacizcinin, bir de Z.B.’ye, kızının gittiği yerleri söylemesi üzerine paniğe kapılan anne Sevilay B., tacizcinin yakınlarda biri olduğunu tahmin etti ve plan yaptı. Kızı Z.B.’ymiş gibi Instagram üzerinden tacizci ile konuşmaya başlayan Sevilay B., tacizciye istediği fotoğrafları atacağını ancak bir arkadaşına borcu olduğunu söyledi ve tacizciden 50 TL para istedi. Tacizci bu isteği kabul etti ve 50 TL’yi yakınlardaki bir markete bırakacağını söyledi. Verdiği sözü yerine getiren tacizcinin görüntüleri, marketin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Market Sahibi ile Konuşmaları da Duyuldu

Görüntü kaydının yanı sıra ses kaydı da alan kameranın elde ettiği görüntülerde şüphelinin market sahibine “Bir kız çocuğu gelip bu parayı alacak” dediği duyuldu. Market sahibinin “Senin çocuklar mı alacak?” sorusuna “Yok başka, benim çocuklar değil. Biraz sonra gelip alacak. Tamam” dediği anlaşıldı. Yaşanan gelişmeler sonrasında markete giderek görüntüleri izleyen Sevilay B., görüntülerdeki tacizcinin, evli ve 2 çocuk babası olan karşı komşuları mermer ustası Ali Danacı (32) olduğunu gördü.

Polis Şüpheliyi Arıyor

Yaşadığı şaşkınlık ve öfke ile komşusunun evine giden Sevilay B., durumu Ali Danacı’nın eşine anlattı. Güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerin ve mesajların ekran görüntülerini de alan Sevilay B., durumu polislere bildirdi. Polis ekipleri, yaşanan olay sonrası kaçtığı iddia edilen Ali Danacı’yı yakalamak için arama çalışmaları başlattı.