Klinik Psikolog Esra Ezmeci, eski program arkadaşı Fulya Öztürk’ün yerini aldı! Ezmeci’nin yeni programının tanıtım videosu yayınlandı!

Bir sezondur gündüz kuşağının sevilen programlarından birisi olmayı başaran ve FOX TV ekranları aracılığı ile seyircisine ulaşan Fulya Öztürk ile Umudun Olsun isimli program, sezon finali yapması beklenirken final yapma kararı aldı. Final kararını bizzat kendisi duyuran Fulya Öztürk sevenleri tarafından şaşkınlık ile karşılanırken, daha önce aynı programda beraber çalıştığı Klinik Psikolog Esra Ezmeci’nin FOX TV ekranlarında yeni bir programa başlayacağı öğrenildi.

Fulya Öztürk’ten Veda Konuşması!

Ekranlarda gazeteci kariyeri ile tanınan ve savaş, afet gibi tehlikeli olaylarda en önde yer alması ile takdir toplayan Gazeteci Fulya Öztürk, geçtiğimiz sezon sahada olmak yerine stüdyoda, ekran önünde olmayı tercih ederek FOX TV ekranlarında Fulya Öztürk ile Umudun Olsun isimli programın sunuculuğunu üstlendi. Kadrosuna Yapımcı Kebriye Koç, Klinik Psikolog Esra Ezmeci, Dedektif Savaş Kurtbaba ve Avukat Handan Bakbak gibi isimleri dahil eden Öztürk, başarılı bir sezon geçirerek izlenme rekorları kırdı.

Ekran önü yolculuğunun kendisine göre olmadığına karar veren Fulya Öztürk, geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümde sahaları çok özlediğini ve programı bitireceğini açıkladı.

Esra Ezmeci Yerine Geçecek!

Fulya Öztürk’ün programını bitirme kararı almasının ardından şok bir gelişme yaşandı. Aynı programda beraber çalıştığı ve sosyal medya hesabından yaptığı soru-cevap etkinliği ile üne kavuştuğu arkadaşı Esra Ezmeci’nin FOX TV ekranlarında bir program sunmaya hazırlandığı öğrenildi. Bu haber “Esra, Fulya’nın yerine geçecek” şeklinde yorumlarında yapılmasına sebep oldu.

Tanıtım Videosu Yayınlandı!

Resmi Instagram hesabından sık sık soru-cevap etkinliği düzenleyen ve genellikle ikili ilişkiler ve cinsellik üzerine soruları yanıtlayan Esra Ezmeci’nin, yeni programında da benzer bir konsepti yürüteceği öğrenildi. 4 Temmuz tarihinde yayın hayatına başlayacak olan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya isimli program, tanıtım videosu ile şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Exit mobile version