Magazin

Komedyen Mehmet Ali Erbil’den şok sözler! Erşan Kuneri’yi ve LGBT’yi hedef gösterdi: “Eşcinsellik bana göre sapkınlıktır!”

Yıllarca kamera önünde işlerde yer alan ve farklı komedi anlayışı ile kimileri tarafından sevilen kimileri tarafından ise oldukça eleştirilen Komedyen Mehmet Ali Erbil, son dönemlerde sağlık durumu el vermediği için kamera karşısına pek çıkmamayı tercih etse de sözleri ve paylaşımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Sabah Gazetesi’ne bir röportaj veren ve çarpıcı açıklamalarda bulunan ünlü Komedyen Mehmet Ali Erbil, bir yandan AK Parti yönetimini överken bir yandan da Erşan Kuneri dizisini ve LGBT’yi hedef aldı. Erbil’in çarpıcı açıklamaları, sosyal medyanın gündemine oturdu.

HÜKÜMETİN HİZMETLERİNİ ÖVDÜ!

Geçtiğimiz günlerde sağlık sistemine ilişkin yapmış olduğu övgü dolu açıklamaları sebebi ile linç yiyen Mehmet Ali Erbil, verdiği röportajda tekrar bu konunun gündeme gelmesi üzerine şu ifadeleri kullandı: “İstedikleri kadar linç edebilirler. Ben hizmeti övüyorum. Ülke, AK Parti döneminde sağlık alanında resmen rönesans yaşadı. Şehir hastanelerimiz oldukça güzel. Sağlık Bakanımız çok başarılı. AK Parti yaptı diye ben bu yapılanları söyleyemeyecek miyim?”

“EŞCİNSELLİK SAPKINLIKTIR!”

Son dönemlerde sanatçıların LGBT’ye destek veriyor olmaları konusunda fikirlerini paylaşan Mehmet Ali Erbil, şu ifadeleri kullandı: “Eşcinsellik bana göre sapkınlıktır. Benim de 16 yaşında bir oğlum var. Böyle sapkınlıklardan gençlerimizi korumamız gerek. Eşcinsellerin yaşamlarına saygı duyuyorum ancak bunun bayraktarlığı yapılmamalı. Bu durumu sanki güzel bir şeymiş gibi göstermek çok yanlış. Sanatçılarımız bu konuda daha özenli olmalı.”

ERŞAN KUNERİ’Yİ HEDEF ALDI!

Röportajı esnasında Cem Yılmaz’ın Netflix’te yayınlanan dizisi Erşan Kuneri’ye de değinen Mehmet Ali Erbil, şu ifadeleri kullandı: “Cem Yılmaz’ı çok beğeniyorum ancak kendini tekrarlamaya başladı. Son işi Erşan Kuneri ise beni hayal kırıklığına uğrattı. Küfre dayalı yaptığı için halk bu filme kırmızı kart göstermeli. Devletimiz bence müdahale etmeli. Bu kadar olmaz. Ben erkek halim ile küfürlerden utandım.”