Konak’ta CHP adayı Mutlu, coşkuyla karşılandı

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, partisinin ilçe binasında coşkuyla karşılandı. Partilileriyle bir araya gelen Mutlu, "Cumhuriyetin 100'üncü yılında İzmir'i kadınlarla beraber başarıya taşıyacağız" dedi.

HABER/ Didar DEMİRCİ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, adaylığının açıklanmasının ardından partisinin ilçe binasında partilileriyle bir araya geldi. CHP Konak İlçe binası önünde toplanan partililer, Mutlu’yu coşkuyla karşıladı. Mutlu’yu karşılamaya CHP önceki dönem milletvekilleri Tacettin Bayır, Musa Çam ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile muhtarlar da katıldı.

Partililere seslenen CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi, “2019’da abdül başkanımızla beraber konakta bir tarih yazmıştık. İnşallah 2024’te de o tarihi daha da geliştirerek yerel seçimlerde daha fazla oy oranıyla beraber seçimi yeniden kazanacağız. Yerel seçimlerde İzmir ve Konak’ta Türkiyeye örnek olmak için yola çıktık. Bu yolda Nilüfer Başkanımın öncülüğünde bayrağı zirveye dikeceğiz” dedi.

Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Bugün yepyeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Türkiye’nin batıya açılan penceresinde İzmir’in kalbi Konak’ta tarih yazacağız. Sonra örnek belediyecilik nasıl olur hep birlikte göstereceğiz. Cumhuriyetin 100’üncü yılında İzmir’i kadınlarla beraber başarıya taşıyacağız” mesajını verdi.

Mutlu, “Bana verilen bu görevle birlikte başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Cemil Tugay’ın önderliğimde çok büyük işler başaracağız. Sevgili dostum aile büyüğüm Konak Belediye Başkanımız Abdül Batur’a da bu zamana kadar verdiği hizmetler için teşekkürler. Omuz omuza yan yana bir 5 yılı birlikte geçireceğiz” sözlerini kaydetti.

Exit mobile version