Konser öncesi büyük bir kaza yaşanan sahnesinin ardından Tarkan’dan açıklama geldi! Tarkan’ın İzmir konserinin yeri ve saati belli oldu!

İzmir’in kurtuluşunun 100’üncü yıldönümünde İzmirliler ile buluşacak olan Tarkan, korkunç kaza sonrasında güncel konser bilgilerini paylaştı.

DEV PLATFORM ÇÖKMÜŞTÜ!

İzmir’in kurtuluşunun 100’üncü yıldönümü kutlamalarında sahne alacak olan Megastar Tarkan için konser alanında günler öncesinden hazırlıklar başlamış ve ünlü şarkıcının sahnesi hazırlanmıştı. Oldukça kalabalık bir ekip tarafından yürütülen çalışmalar esnasında iki gün önce korkunç bir olay yaşandı.

7 Eylül akşamı yaklaşık olarak 40 kişinin çalıştığı konser alanında büyük bir gürültü duyuldu. Bir kişinin de yaralandığı olayda, Megastar Tarkan’ın sahnesine kurulmuş olan dev platformun çöktüğü öğrenildi.

TARKAN HEMEN PAYLAŞIM YAPTI!

İzmir’e doğru yola çıktığı esnada platformun çöktüğü haberini alan Megastar Tarkan, Instagram hesabından yapmış olduğu bir paylaşım ile üzüntüsünü hemen dile getirdi. Ünlü şarkıcı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “İzmir’e doğru giderken sahnenin yıkılmış olduğu haberini aldı. Çok üzüldüm ama can kaybı olmamasına da çok sevindim. Emek verenlerin ve ekip arkadaşlarımın iyi olduklarını bilmek beni çok mutlu etti. Hepimize çok geçmiş olsun. Ben yoldayım, İzmir’de doğru gidiyorum. Konserin gerçekleşmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız.”

BEKLENEN HABER NİHAYET GELDİ!

Bir süredir hazırlıkları süren konser alanında talihsiz bir olayın yaşanmasının ardından konserin iptal edilip edilmeyeceği konusunda endişeler yaşanmaya başlamıştı. Megastar Tarkan’ın ücretsiz olarak vereceği konsere ilişkin net bilgi, akşam saatlerinde Tarkan’dan geldi. Ünlü şarkıcı konserin yapılacağını şu sözleri ile duyurdu: “Güzel İzmir, yarın akşam hepinizi Gündoğdu Meydanı’na bekliyorum. Nazarımız da çıktığına göre İzmir’in kurtuluşunun 100’üncü yılını büyük bir coşku ile kutlayabiliriz.”

Tarkan’ın saat 21:00’de sahneye çıkması ve yaklaşık olarak da 2 saat performans sergilemesi bekleniyor.

Exit mobile version