1 yıl

Gündem

Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay, Malatya dikkat: 1 yıl boyunca yapılacak!

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar’dan alınan son dakika bilgisine göre deprem bölgesindeki üniversiteler ile ilgili açıklamada bulundu. YÖK Başkanı Erol…

Devamını Oku »
Gündem

İş Bankası 1 yıl ücretsiz olacağını duyurdu: 7 iş günü içinde başvurun!

İş Bankası internet sitesi üzerinden kampanyalarını müşterileri ile paylaşmaya devam ederken İş Bankası’na yeni katılacak müşterileri için kampanya başlattığını duyurdu.…

Devamını Oku »
Gündem

İş Bankası’ndan emekli maaşı alanlar dikkat: Duyuru yapıldı!

İş Bankası internet sitesi üzerinden İş Bankası müşterisi olanlara 1 yıl boyunca ücretsiz EFT/Havale ayrıcalığı verileceğini duyurarak birçok fırsat sunacağını…

Devamını Oku »
Gündem

Kirada oturanlar dikkat: 1 yıl uzatıldı!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kira artış oranları ile ilgili duyuruda bulundu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç konutlarda uygulanacak kira artış üst…

Devamını Oku »
Gündem

İş Bankası duyurdu: 1 yıl ücretsiz olacak!

İş Bankası internet sitesi üzerinden kampanya duyurusunda bulundu. İş Bankası’ndan alınan bilgilere göre Müşteri Olmak İstiyorum özelliği ile İş Bankası…

Devamını Oku »
Gündem

İş Bankası’nda hesap açanlar dikkat: 1 yıl boyunca ücretsiz olacak!

İş Bankası müşterilerine duyuruda bulundu. İş Bankası müşterisi olanlara 1 yıl boyunca ücretsiz EFT/Havale yapacaklarını açıkladı. İş Bankası’ndan yapılan açıklamaya…

Devamını Oku »
Gündem

Ekrem İmamoğlu’dan depremzedeler için yardım! 1 yıllık maaşını bağışladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde 10 ilde büyük yıkıma neden olan olması üzerine gerek manevi…

Devamını Oku »
Gündem

İş Bankası’nda hesabı olanlar dikkat: 1 yıl boyunca bedava olacak!

İş Bankası resmi internet sitesi üzerinden açıklamada bulunarak İşCep ile müüşteri olmak istiyorum özelliğini tıklayan herkese 1 yıl boyunca BluTV…

Devamını Oku »
Kamu

İş Bankası’nda hesabı olanlar dikkat: 1 yıl boyunca ücretsiz olacak!

İş Bankası internet sitesi üzerinden açıklamada bulundu. İş Bankası’ndan alınan bilgilere göre İşCep’ten müşteri olan vatandaşlara 1 yıl boyunca ücretsiz…

Devamını Oku »
Kamu

İş Bankası’nda hesap açanlar dikkat: 1 yıl boyunca ücret ödemeyeceksiniz!

İş Bankası internet sitesi üzerinden İşCep ile İş Bankası’nda hesap açan vatandaşlara duyuruda bulundu. İş Bankası internet sitesi üzerinden İşCep…

Devamını Oku »