Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar’dan alınan son dakika bilgisine göre deprem bölgesindeki üniversiteler ile ilgili açıklamada bulundu. YÖK Başkanı Erol…
Devamını Oku »1 yıl
İş Bankası internet sitesi üzerinden kampanyalarını müşterileri ile paylaşmaya devam ederken İş Bankası’na yeni katılacak müşterileri için kampanya başlattığını duyurdu.…
Devamını Oku »İş Bankası internet sitesi üzerinden İş Bankası müşterisi olanlara 1 yıl boyunca ücretsiz EFT/Havale ayrıcalığı verileceğini duyurarak birçok fırsat sunacağını…
Devamını Oku »Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kira artış oranları ile ilgili duyuruda bulundu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç konutlarda uygulanacak kira artış üst…
Devamını Oku »İş Bankası internet sitesi üzerinden kampanya duyurusunda bulundu. İş Bankası’ndan alınan bilgilere göre Müşteri Olmak İstiyorum özelliği ile İş Bankası…
Devamını Oku »İş Bankası müşterilerine duyuruda bulundu. İş Bankası müşterisi olanlara 1 yıl boyunca ücretsiz EFT/Havale yapacaklarını açıkladı. İş Bankası’ndan yapılan açıklamaya…
Devamını Oku »İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde 10 ilde büyük yıkıma neden olan olması üzerine gerek manevi…
Devamını Oku »İş Bankası resmi internet sitesi üzerinden açıklamada bulunarak İşCep ile müüşteri olmak istiyorum özelliğini tıklayan herkese 1 yıl boyunca BluTV…
Devamını Oku »İş Bankası internet sitesi üzerinden açıklamada bulundu. İş Bankası’ndan alınan bilgilere göre İşCep’ten müşteri olan vatandaşlara 1 yıl boyunca ücretsiz…
Devamını Oku »İş Bankası internet sitesi üzerinden İşCep ile İş Bankası’nda hesap açan vatandaşlara duyuruda bulundu. İş Bankası internet sitesi üzerinden İşCep…
Devamını Oku »