Akaryakıt fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. Son alınan bilgilere göre bu gece yarısından itibaren otogaza zam geleceği öğrenildi. Döviz ve…
Devamını Oku »23.59
Borç yapılandırmada son gün. Alınan bilgilere göre borç yapılandırmasının 1. ve 2. taksit ödemelerinin son günü 31 Temmuz iken sürenin…
Devamını Oku »Ziraat Bankası saat 23.59’da bitecek olan kampanya ile ilgili açıklamada bulundu. Ziraat Bankası’ndan alınan bilgilere göre 250 TL ve üzeri…
Devamını Oku »Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklama yapıldı. Öğretmen Kariyer basamakları kapsamında Türkiye’de ilk kez düzenlenen uzman ve başöğretmenlik eğitim programının bugün…
Devamını Oku »Ziraat Banka kartı olanlara önemli açıklama geldi. Ziraat Banka kartı olan vatandaşlara özel kampanyalar internet sitesi üzerinden açıklanmaya devam ediyor.…
Devamını Oku »Ziraat Banka kartı olanlar dikkat… Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden 24 Nisan 2022 tarihlerinde Bankkart ile MaxLevel Aile ve Çocuk…
Devamını Oku »Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden kampanyalarını müşterilerine sunmaya devam ediyor. Ziraat Bankası’ndan alınan bilgilere göre İnci Akü bayilerinde 500 TL…
Devamını Oku »Cüzdanında Ziraat Bankası kartı olanları ilgilendiren açıklama yapıldı. Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden Ziraat Bankası kartına sahip vatandaşlara özel…
Devamını Oku »Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden alınan son dakika bilgisine göre kadınlar günü…
Devamını Oku »2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2022-YKS) başvuruları ile ilgili açıklama yapıldı. Son güne başvuru işlemlerini bırakan öğrenciler dikkat… Bugün saat 23.59’a…
Devamını Oku »