Türkiye’nin 81 ilinde dengeler şaştı ayar kaçtı. Milyonları ilgilendiren açıklama İzmir, İstanbul, Ankara ve bir çok il için tek tek…
Devamını Oku »81 il
Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ile ilgili açıklama yapıldı. Liselere Giriş Sınavı’na bugün 1 milyondan fazla öğrencinin katılacağı bildirilirken iki oturumdan…
Devamını Oku »Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları yarın sandık başına geçecekken yapılacak olan seçim nedeniyle yasakların devreye gireceği açıklandı. 24 saat sürecek yasaklarda sabah…
Devamını Oku »İçişleri Bakanlığı’ndan alınan son dakika bilgisine göre 81 ile bayram genelgesi gönderildi. 81 ile gönderilen bayram genelgesi ile ilgili açıklama…
Devamını Oku »Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma son hızıyla devam ederken benzin ve motorin fiyatlarındaki hareketlilikte devam ediyor. Alınan son bilgilere göre benzine…
Devamını Oku »Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’dan alınan bilgilere göre TOKİ kampanyası açıklaması yapıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği…
Devamını Oku »TOKİ 500 bin yeni konut projesi için geri sayım devam ediyor. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından gençler, yeni evliler, emekliler,…
Devamını Oku »İçişleri Bakanlığı AFAD Başkanlığı tarafından alınan son dakika bilgisine göre ön,müzdeki günlerde havaların ısınması nedeniyle 81 ile genelge gönderilerek Ağustos…
Devamını Oku »Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Burhan Felek Stadyumu’nda 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Karne Dağıtım Töreni’ne katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı…
Devamını Oku »İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun imzası üzerine 81 il valiliğine yazı gönderilerek otobanlardaki hız sınırlarında yeni kuralların belirlendiği ve 1 Temmuz’dan…
Devamını Oku »