Konuşanlar sezon finali yaptı! Yeni sezon ne zaman?

Youtube projesi olarak yola çıkan ardından Exxen adlı platformla yayın hayatına devam eden fenomen program ilgiyle takip ediliyor. Fenomen programın sevenleri ise tıpkı televizyon dizileri gibi sezon finali yapıp yapmayacağını merak ediyordu.

Hasan Can Kaya dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hem sezon finali yapacaklarını duyurdu hem de yeni sezonla ilgili sevenlerine müjde verdi. Yeni sezonun açılışını “Konuşanlar All Star” ile yapacaklarını duyuran Kaya, dört hafta ara vereceklerini de bildirdi.

Hasan Can Kaya yaptığı paylaşımda, “Dört hafta sonra görüşürüz Canlar, bir buçuk yıldır tatil yapmadan yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Hep birlikte güldükçe çoğaldık. Rekorlar kırdık. Onlarca ödül aldık. Bu rüya gibi süreçte en büyük motivasyonumuz da ülkenin her yerinden, her kesiminden milyonlarca kişiyle travmalarımıza gülüp, hayatın ruhumuza yüklediği dezavantajları, avantaja çevirmek oldu. Şimdi küçük bir sezon arası verdik. Yeni sezona Harbiye’de çekeceğimiz “Konuşanlar All Star” ile başlayacak olmanın heyecanını şimdiden yaşıyor ve sizi çok seviyoruz. Dört hafta sonra görüşmek üzere..” diyerek ayrılığı duyurdu.

Konuşanlar All Star’da kimler var?

Uzun süredir izleyicilerinin karşısındaki performansıyla adından sıkça söz ettiren Hasan Can Kaya, şubat ayında “Mayıs ayında yapmayı planladığımız “Konuşanlar All Star” için, ilk üç Konuşan adayınız kim?” sorusunu sormuştu. Bunun üzerine takipçileri de birçok ismi yazmıştı. Onlardan bazıları aşağıda yer alıyor;

Nesrin Yamaç
Apo
Alternatif tıpçı
Brezilya’ya giden adam
Musa
Fizyoterapist Fatih

Konuşanlar All Star 28 Temmuz Çarşamba ve 29 Temmuz Perşembe günlerinde Harbiye Açık Hava Sahnesi’nde gerçekleşecek.

Konuşanlar All Star bilet fiyatları

Protokol: 575,00 TL
1. Kategori: 420.00 TL
2. Kategori: 350,00 TL
3. Kategori: 300,00 TL
4. Kategori: 200,00 TL
5. Kategori: 150,00 TL

-Etkinlik girişinde “Hayat Eve Sığar” uygulaması üzerinden HES kodu sorgulaması yapılacaktır.

-Etkinliğe katılacak misafirlerin mekana gelmeden önce “Hayat Eve Sığar” uygulaması, SMS yada E-Devlet portalı üzerinden HES kodu alması ve girişte HES kodunu ibraz etmesi gerekmektedir.

 

 

 

Exit mobile version