Konut kredisinde dikkat çeken kampanya! Konut sahibi olmak için 700 TL yeterli

Konut sahibi olmak isteyenler için güzel bir fırsat sunuldu. Müjdeli haberin ardından kredi kampanyası dikkatleri üzerine çekti. Konut almak her geçen gün daha da zor bir hal alıyor. Bankalar tarafından sunulan teklifler sayesinde fırsatları değerlendirmek mümkün.

Son dönemlerde konut kiraları ve satış fiyatları oldukça yüksek seviyelerde. Vatandaşları zorlayan durumlardan biri haline gelen konut fiyatları için bankalar çeşitli hizmetler sunuyor. Kredi faiz oranlarının da artmasından sonra vatandaşlar kredi çekmeyi tercih etmiyor.

Konut Kredisinde Fırsat

Yaşanılan çeşitli ekonomik sıkıntılar, vatandaşların geçim sıkıntıları ile karşı karşıya kalmasına yol açıyor. Her geçen daha zor hale gelen ekonomik sorunlara karşı bankalardan finansman desteği gelmeye devam ediyor. Konut sahibi olmak isteyenler bankaların tekliflerini araştırıyor. Yakından takibe alınan kredi imkanları arasında öne çıkan Yapı Kredi oldu. Yapı Kredi, müşterileri için birbirinden güzel fırsatlar sunarken bu seferde konut sahibi olmak isteyenleri düşündü.

Yapılan açıklamalara bakılırsa, müşteriler konut kredisinden oldukça fırsatlı bir şekilde faydalanabilecek. Kampanya detaylarına bakıldığı zaman 100 bin TL kredi 120 ay vadeli olarak sunuluyor. Müşteriler için özel olarak hazırlanan kredi teklifi ev sahibi olmak isteyenleri sevindirdi. Artan konut fiyatları karşısında Yapı Kredi destekleyici çözüm önerileri sunuyor. 100 bin TL 120 ay vadeli konut kredisinin faiz oranı ise yüzde 3,20 olacak.

Kredi İpotek Ücreti 700 TL

Konut kredisi için belirlenen yüzde 3,20’lik faize göre aylık faiz tutarı 3.274,75 TL oluyor. 100 bin TL’lik konut kredisinin geri ödemesi toplam 402.061 TL olacak. Kredi için uygulanan toplam faiz tutarı ise 292.970,67 TL şeklinde hesaplanacak. Senelik maliyet oranı yüzde 51,94 olarak kredi için 500 TL tahsis ücreti alınacak. Ortalama ekspertiz ücreti ise 7.891 TL.

Kredi ipotek ücreti ise sadece 700 TL olarak hesaplanıyor. Konut sahibi olmak isteyenler, gelir durumlarının kredi ödemesine uygun olup olmadığını teyit ettirmek zorunda. Yapı Kredi tarafından sunulan bu güzel kredi teklifine başvurmadan önce kredi notunu da öğrenmeli. Banka şubeleri üzerinden kimlik kartı ve gelir belgesi ile kolay bir şekilde başvurular tamamlanabilir.

Exit mobile version