Afyonkarahisar haberleriAydın HaberleriDenizli HaberleriEge HaberleriEğitimİzmir HaberleriKütahya HaberleriManisa HaberleriMuğla HaberleriUşak HaberleriYerel Haberler

Konut sahibi olmak isteyenler dikkat: TOKİ İzmir, Uşak, Aydın, Adana, Aksaray, Ankara, Antalya, Elazığ, İstanbul’da 6 Temmuz’da satış yapacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Konut ve ticaret alanı niteliğindeki arsalar için satış duyurusunda bulundu. Resmi internet sayfası üzerinden yapılan açıklamada, İzmir, Uşak, Aydın, Adana, Aksaray, Ankara, Antalya, Elazığ, İstanbul’da açık arttırma ile 6 Temmuz’da satış yapılacağı bildirildi. Buna göre alıcılar arsalara yüzde 25 peşinat, 60 ay vade ile sahip olabilecek.

TOKİ, konut, ticaret ve turizm tesis alanı olan arsalar için yeni bir açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada, 9 ilde 187 arsayı satışa açık artırma yöntemi ile satılacağı bildirildi. Alıcılar satışa ilişkin detaylı bilgiye “www.toki.gov.tr” ile “www.emlakyonetim.com.tr” internet adreslerinden ve 444 86 54 numaralı telefondan ulaşılabilecek. Satışa sunulan arsalar arasında, Adana Sarıçam’da konut alanı, Aksaray Merkez’de ticaret alanı, Antalya’da konut, Elazığ’da konut, İstanbul’da ticaret, İzmir’de turizm tesis alanı ve Uşak’ta konut alanları bulunuyor.

Açık artıma Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binasında 6 Temmuz 20121 Salı günü saat 10.30’da gerçekleştirilecek. Açık artırmaya Ayrıca internetten de “www.emlakyonetim.com.tr” teklif verilebilecek.

Hangi illerde satış yapılacak?

TOKİ İzmir, Uşak, Aydın, Adana, Aksaray, Ankara, Antalya, Elazığ, İstanbul için 187 arsa satışları gerçekleştirilecek.