Konutunda doğal gaz kullananlar dikkat: Fatura açıklaması yapıldı!

Türkiye’de bu sene doğal gaz ile ısınacak binlerce vatandaş bulunuyor. Bu kapsamda doğal gaz faturası gelenleri ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre, vatandaşlar doğal gaz ödemelerini 4 taksitte gerçekleştirebilirler.

Halkbank doğal gaz kullanan İstanbulluları ilgilendiren önemli bir kampanya duyurusunda bulundu. Kamu bankası tarafından yapılan açıklamada, 31 Mayıs 2022 tarihine kadar faturalara 4 taksit uygulanabilecek. Faydalanmak isteyen vatandaşların ise mesaj ile katılı yeterli olacak.

Kampanya detayları

Kampanya 31 Mayıs 2022 tarihine kadar geçerlidir.

İGDAŞ vezneleri, İGDAŞ internet sitesi ve Halkbank internet şubesi üzerinden gerçekleştirilen 100 TL ve üzeri tek çekim işlemlere +3 taksit uygulanacaktır.

Kampanyaya katılmak için fatura ödemesi yapmadan önce “IGDAS” yazıp 3404’e SMS gönderilmesi veya Paraf Mobil uygulamasından “HEMEN KATIL” butonuna tıklamak gerekmektedir.

Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.

Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir.

Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden gönderilmesi gerekmektedir.

ParafPara kullanılarak yapılan işlemler ile iptal ve iade işlemler kampanyaya dâhil değildir.

Geriye dönük yararlandırma ve değişiklik yapılmayacaktır. Taksit sayısı 4, üst limit 100.000 TL ile sınırlıdır.

Exit mobile version