GündemKamu

Konya Büyükşehir Belediyesi memur alımı yapacak!

Konya Büyükşehir Belediyesi memur alımı için ilan verdi. Belediye tarafından verilen ilanda alımlar için adaylardan istenilen başvuru şartları açıklandı. Şartları sağlayanlar, 23 Aralık 2022 tarihine kadar başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Konya Büyükşehir Belediyesi Mühendis, Mimar, Memur ve Tekniker alımı yapacak. Verilen ilanda adaylardan KPSS en az 75 puan sahibi olması istendi. Şartları sağlayanlar istenilen belgeler ile 19/12/2022-23/12/2022 tarihleri arasında mesai saatleri (09:00-12:30/13:30-17:00) içerisinde şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla (Konevi Mahallesi, Millet Caddesi Konya Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı No:14 Meram/KONYA) adresine başvuru yapabilecekler.

Elektronik ortamda yapılan başvurulara istenilen belgeler eklenerek, başvuru tarihleri içerisinde Belediye https://memuralim.konya.bel.tr internet sitesinden başvuru yapabileceklerdir.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI:

İlan edilen kadrolar için, mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2022 yılı Kamu Personel Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak kadroların karsısındaki puan türünden, belirtilen asgari KPSS P3 ve KPSS P93 puanını almış olmak,

Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,

İngilizce YDS’de en az (C) veya (D) düzeyinde puan almış olmak veya buna denk kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan bir belgeye sahip olmak.