Konya’da korkunç olay: Boşandığı eşine gözdağı vermek için kızını vurdurttu

Konya Selçuklu’da bir kafede oturan 14 yaşındaki M.E. adlı bir kız kafeye gelen başka bir kızın silahlı saldırısına maruz kaldı.

Şüpheli kız, M.E.’yi bacağından vurduktan sonra kaçtı ve ardından polis ekipleri olay yerine gelince rastgele ateş açtı.

Ateş sonucu yoldan geçen 72 yaşındaki Mustafa Ö.’de ayağından yara aldı.

Bağ evinde yakalandı.

Olay sonrası polis tarafından kapsamlı bir soruşturma başlatıldı. Çalışmalarda, yaralı M.E. ile annesiyle yapılan görüşmelerde eski eşi A.E.’den kendisi ve kızının sürekli olarak ölüm tehdidi aldığını ve buna ilişkin uzaklaştırma kararı aldıklarını, kızını eski eşinin azmettirdiği birinin vurduğunu söyledi.
Ekipler ifadeler üzerine harekete geçerek A.E.’nin evine operasyon yaptı.

Öz babası azmettirici çıktı

Ekipler tarafından eve düzenlenen operasyonda çok sayıda suç kaydı olan ve aranan 34 yaşındaki H.Ç. adlı kişi görüldü. Şahıs polisleri görünce kaçmaya başladı.
H.Ç. yakalandı ve üzerinde yapılan aramada sahte plaka takılı bir araçla anahtar ele geçirildi. Evdeki baskında ise yaralı kızın babası 36 ayrı suçtan kaydı bulunan A.E. yakalandı.

Evde yapılan aramalarda depoda eşyaların altına saklanan üzeri masa örtüleriyle gizlenen çeşitli suçlardan kaydı olan ve kızı vuran 24 yaşındaki A.B. adlı kız yakalandı.

Zanlılar ifadelerinde her şeyi itiraf etti. 24 yaşındaki A.B. 14 yaşındaki kız M.E.’yi kafede silahla yaraladığını ve azmettirenin ise küçük kızın babası A.E. olduğunu, H.Ç. adlı şahsın da yardım ettiğini söyledi.

“Eşime gözdağı vermek için yaptım”

Öte yandan A.E. adlı şahsın emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Şahıs ifadesinde, “Boşandığım eşime gözdağı vermek için yaptırdım.” dedi.

Saldırgan kız serbest

Emniyette işlemleri tamamlanan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheli A.B. çıkartıldığı mahkemece adli kontrolle serbest kaldı. Azmettirici, kızın babası A.E. ile yardım eden H.Ç. ise tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Exit mobile version