Gündem

Köprüden önce son çıkış: Acilen 10 kilo vermesi gerekenler bunları yapsın!

Yaz aylarının gelmesi ile birçok kişi, bikini ve mayolara nasıl sığacağını düşünmeye başladı. Bu nedenle internet sayfalarında hızlı kilo vermenin yolları araştırılıyor. Hem sağlıklı hem de hızlı bir şekilde kilo vermek isteyenler için bazı yöntemleri deneyebilirler.

Mayıs ayında birçok kişi kilo verme telaşına kapıldı. Bu nedenle “1 Ayda nasıl 10 kilo verilir?” gibi soruların cevapları araştırılıyor.

Kilo vermek bazı yollar

Kilo vermek isteyenler beslenmelerini düzene doğabilirler, Birçok kişi karbonhidrat miktarını azalttığında daha hızlı kilo verir. Sağlık durumunuza uygun olarak beslenme şeklinizi düzenleyebilir. Şeker, un gibi bazı gıdaları olabildiğince azaltabilirsiniz.

Yeşil Çay

Yeşil çay kilo vermek isteyenlerin sıklıkla tükettiği bitki çayların başında geliyor. Ancak günlük yeşilçay tüketimini 1-2 fincan ile sınırlı tutmak gerekiyor.

Tıka basa yememek

Kilo vermek için tıka basa yememek gerekiyor. Eğer doymaya yakın sofradan kalkarsanız daha çabuk kilo verdiğinizi görürsünüz.

Egzersiz

Kilo verme sürecinde en etkili davranışlardan biri de egzersiz yapmak. Hiç bir şey yapamasanız bile yürüyüş yaptığınızda daha kolay kilo verirsiniz. Günlük tempolu yürüyüş diyetinizi destekler.

Alkol tüketmemek

Diyet sürecinde olanların alkol tüketmesi önerilmez. Alkol kişinin fazladan kalori alımına neden olur.

Uzmanlar tarafından yapılan açıklamalarda şok diyetlerin sağlık sorunlarına neden olabileceği belirtiliyor. Bu nedenle kilo verme sürecinde doktora danışmak faydalı olacaktır