Korkunç kazada can pazarı: Freni boşalan kamyon cenaze namazı kılanlara çarptı!

Korkunç bir kaza meydana geldi. Kahramanmaraş’ta cenaze namazı kılanlara kamyon çarptı. Meydana gelen kazayla ilgili açıklama geldi. Korkunç kazada ilk belirlemelere göre ölen ve yaralananlar olduğu bildirildi.

Acı haber Kahramanmaraş’tan geldi. Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde freni boşalan kamyon cenaze namazında saf tutanlara çarptı. Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, kaza sonucunda ilk belirlemelere göre 5 kişinin hayatını kaybettiğini, 25 kişinin de yaralandığını belirtti.

Cenaze namazı kılarken kamyonun altında kaldılar

Alınan bilgilere göre, Kırsal Darıobası Mahallesi’ndeki Davut Avan’ın cenazesi için Kavaklı Mezarlığı’nda tören düzenlendi. Törene katılmak için vatandaşların toplandığı sırada, Kahramanmaraş-Andırın kara yolundan gelen bir kamyon kalabalığın arasına daldı. İhbar üzerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Belediye başkanı açıkladı

Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan, AA muhabirine, kazanın cenaze namazı kılınırken meydana geldiğini ifade etti. Olayın çok yeni olduğunu anlatan Doğan, “Ölü sayısını şu an için tespit edemiyoruz. 20’den fazla yaralımız olduğunu söyleyebiliriz.” diye konuştu.

Exit mobile version