Korna fiyatına verilecek: 2,50 Lira ödeyen bu motosiklete sahip olacak!

Trafikte motosiklet kullanımını tercih edenleri yakından ilgilendiriyor. Bu motosiklete 2.5 TL ödeyen sahip olacak. Korna fiyatına motosiklet sahibi olmak için ise 26 Mayıs 2022 tarihine kadar bilet satın almak gerekiyor.

Çekilişle motosiklet sahibi olmak isteyenleri ilgilendiriyor. 215 Bin değerindeki motosiklet için çekiliş düzenlendi. Düzenlenen çekilişe katılım için 2,50 TL değerindeki bileti satın almak gerekiyor. Söz konusu çekilişe hepsiburada.com üzerinden katılım sağlanabiliniyor.

Çekiliş detayları:

Satılan biletlerin iadesi gerçekleştirilemez.

Bir kişi, farklı bilet numaralarıyla birden fazla ödül kazanabilir.

Aynı bilet numarasına tek ikramiye isabet edebilir.

Aynı bilet numarasına birden fazla ikramiye isabet etmesi durumunda çekiliş tekrar edilecektir.

Bu çekilişe katılım gösteren tüm üyeler Çekiliş Koşullarını kabul etmiş sayılır.

Ürün görselleri temsilidir ve gerçek ürünle farklılık gösterebilir.

Bu çekiliş, Milli Piyango İdaresi güvencesiyle Piyango Sepeti tarafından düzenlenmektedir. Çekiliş, üzerinde numaraların yazılı olduğu topların, hareketli kürelerden seçimi ile veya gelişen teknoloji kullanılarak dijital olarak gerçekleştirilecektir. Çekiliş 27.05.2022 Cuma saat 14:00’da, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:4 06440 Kızılay / ANKARA adresinde yer alan MPİ Kızılay Binası’nda halka açık olarak yapılacaktır. Katılımcılar arzu ederse çekilişi belirlenen kanaldan izleme şansına sahip olacaktır.

Çekiliş sonunda; 1 adet, 215.000,00 TL değerinde MOTO GUZZI V7 STONE 850 TURUNCU 2021 Motosiklet kazandırılacaktır.

Çekilişe katılım gösterebilmek için 2.5 TL değerindeki biletlerden satın almanız gerekmektedir. Bilet satışı 20.04.2022 Çarşamba günü saat 18:00 da başlayıp, 26.05.2022 Perşembe saat 23.50 de sona erecektir. Biletler, piyangosepeti.com.tr web adresi üzerinden satışa çıkacaktır. Biletin detaylarına ilişkin bilgiler piyangosepeti.com.tr adresinde, üyelik hesapları üzerinden erişme açık olacaktır. Bilet adeti 200.000 adet ile sınırlıdır.

Çekiliş, belirtilen tarihe kadar devam edecek olup satış sonlandırıldıktan sonra 27.05.2022 Cuma saat 14:00’da sonuçlandırılacaktır. Sonuçlar www.mpi.gov.tr ve piyangosepeti.com.tr’de ilan edilecektir. Sonuçlar, MPİ web sitesinde yayınlandığı anda tebliğ edilmiş sayılacaktır.

Başbayi, bayi ve elektronik ortam bayileri ile bunların her kademedeki yönetici ve çalışanları, yüzde on veya daha fazla hisseye sahip ortakları ile on sekiz yaşından küçükler KNO’lara iştirak edemezler, iştirak etmiş olsalar dahi kazandıkları ikramiyeleri verilmez ve bedeli İdareye gelir kaydedilir.

Talihliler, ikramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmet için tüm vergi ve diğer yasal ücretlerden muaf tutulacaktır.

İkramiye kazanan talihliler, çekiliş sonuçlarının ilanıyla birlikte 15 gün içinde piyangosepeti.com.tr web sitesi veya bayi çağrı merkezi üzerinden başvurmak durumundadır. Başvuru yapılmadığı takdirde ikramiye hakkı kaybedilecektir. Bu şekilde alınmayan ürünler, İdare’nin belirleyeceği kuruma bağışlanır. Tescile tabi olmayan ürünlerin teslimi, başvuruyu takiben 7 gün içinde kargoya verilerek yapılır. Tescile tabi olan ürünlerin teslimatına ilişkin gerekli işlemlerin yapılması için ise, talihlinin başvuruyu takiben 30 gün içerisinde bayi merkez ofisine şahsen (veya yasal vekili aracılığı ile) gelmesi gerekmektedir.

Başbayi tarafından, kargo takip bilgisi, müşteriye ve altbayiye iletilecektir.

Kargo ile ödül teslimatı yapılan durumlarda, talihlinin kendisine kimlik ibrazı ile veya kargo firmasının teslimat kodunu ibraz eden 3. Kişilere teslimat yapılabilir.

Kargoyla teslim edilecek ikramiyeler için, herhangi bir nedenle teslimatın yapılamaması durumunda, ürünün başbayiye iadesini müteakip yeniden kargo gönderimi yapılacaktır. Toplamda en çok 3 (üç) kez gönderim sağlanacaktır.

Türkiye’de ikamet eden yabancı uyruklu üyelerin tescile bağlı ikramiye kazanmaları durumunda ikramiye tesliminde ikametgâh tezkeresi ibraz etmeleri zorunludur.

Masraflarını talihlinin karşılaması koşuluyla yurtdışına ikramiye teslimatı yapılabilir veya talihli bulunduğu ülkedeki Türkiye Cumhuriyeti konsoloslukları aracılığıyla, Türkiye’de ikamet eden bir kişiye ödülün teslim alınması için vekâlet verebilir.

Kargoyla yapılan ürün teslimatlarında, ürün ambalajının kontrol edilmesi sorumluluğu talihliye aittir. Ürün ambalajının yırtılmış veya zarar görmüş olması durumunda ürün teslim alınmamalıdır. Ürün tesliminden sonra oluşacak her türlü işlem için tedarikçi firma ile iletişime geçilmelidir.

Çekilişlerde yedek talihli olmayacaktır. İkramiyenin satılmayan bilete çıkması durumunda çekiliş tekrarlanacaktır.

Exit mobile version