Magazin

Korona testi pozitif çıkan Onur Tuna’ya ayrılık şoku! Hande Doğandemir ile olan ilişkisi bitti!

Geçtiğimiz haftalarda magazin gündemine bomba gibi düşen Hande Doğandemir ve Onur Tuna aşkı ile ilgili şok bir iddia daha ortaya atıldı. İkilinin arkadaşlık ile başladığı ilişkilerinin sessiz sedasız aşka dönüşmesinin ardından, bir süredir devam eden ilişkinin bir an da bittiği iddia edildi. Taraflardan konuya ilişkin henüz bir açıklama gelmezken, ünlü çiftin hayranları bu haberi şaşkınlık ile karşıladılar.

Fotoğraf Ele Vermişti!

Geçtiğimiz haftalarda Onur Tuna ve Hande Doğandemir’in ilişki yaşadığı iddiaları magazin kulislerinde dolaşmaya başlamıştı. Hande Doğandemir ve Onur Tuna’nın bir süredir arkadaş olarak sık sık bir araya geldiği ancak bu sık görüşmelerin bir süre sonra aşka dönüştüğü iddia edilmişti.

Hande Doğandemir ve Onur Tuna ile ilgili ortaya atılan aşk iddialarından sonra herhangi bir açıklama yapılmazken, Hande Doğandemir’in Instagram paylaşımında ki detay ikili hakkında çıkan aşk haberlerini doğrulamıştı. Ayna önünde, bir kız arkadaşı ile çekmiş olduğu fotoğraf karesini Instagram hesabından paylaşan Hande Doğandemir’in telefonunun arkasında yer alan erkek fotoğrafının Onur Tuna’ya ait olduğu ve böylelikle iki oyuncunu bir aşk ilişkisi yaşadığı doğrulanmıştı.

İlişki Bitti!

İkilinin bir süredir birlikte olduğunun doğrulanmasının hemen ardından, bugün itibari ile magazin gündeminde bir iddia daha yer aldı. Çiftin yakın çevrelerinden alınan habere göre ilişkinin bittiği öğrenildi.

Onur Tuna’nın Testi Pozitif!

Mahkûm dizisinde canlandırdığı savcı karakteri ile son zamanlarda adından sıkça söz ettirmeyi başaran Onur Tuna’dan, hayranlarını üzecek olan bir haber geldi. Bir süredir rahatsız olduğu bilinen Onur Tuna’nın, koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde yüksek ateş şikâyeti ile sağlık kurumuna başvuran yakışıklı oyuncu Onur Tuna, yapılan koronavirüs testinin negatif olduğunu açıklamıştı. Ancak hastane dönüşünde de semptomlarında bir değişiklik olmadığını gözleyen Onur Tuna, tekrar test yaptırdı. Yapılan son virüs testinin ardından pozitif olduğunu öğrenen ünlü oyuncu, sevenlerine koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Onur Tuna’nın koronavirüse yakalandığı haberinin ardından, Hande Doğandemir ile yaşadığı ilişkinin de bitmiş olması yakışıklı oyuncunun hayranlarının üzülmesine sebep oldu.