Koronavirüs Geçirenler Dikkat! Yeni Semptomlar Ortaya Çıktı!

Uzun zamandır tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsü mutasyona uğramaya devam ediyor. İlk olarak Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve her geçen gün etkinliğini arttıran koronavirüs hala dünyanın bir numaralı gündemi. Virüsün geçirdiği mutasyonlar, virüsün insana etkisini kayda değer bir şekilde etkiliyor.

Virüs Sinirleri de Etkiliyor

Endişe yaratan olay Japonya’da meydana geldi. Sputnik Türkiye’nin haberine göre; 77 yaşındaki hastanın Koronavirüs tedavisi görmesinin ardından yaşadığı semptom doktorlar endişelendirdi. Alınan bilgilere göre 77 yaşındaki adam gördüğü koronavirüs tedavisi sonrasında makat bölgesinde huzursuzluk yaşamaya başladı. Koltuğa bile oturamaz hale gelen adamın koronavirüs tedavisinin ardından bu hale gelmesi herkesi endişelendirdi. Yapılan açıklamada uzmanlar, virüsün sinirleri etkilemesiyle anal bölgede rahatsızlıkların yaşanabileceğini belirtti.

Açıklama yapan Japon doktorlar 77 yaşındaki adamın virüsün sinirleri etkilemesiyle, Huzursuz anal sendroma yakalandığını ve düzenli ilaç tedavisinin ardından bu durumun aşılabileceğini ifade etti.

Exit mobile version