Koronavirüs ünlü çifte engel olamadı!

Evlerinde düzenledikleri partide 10 kişinin koronavirüs olduğunu açıklayan Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral çifti tatillerine ara vermemekte kararlı. Aral'da da koronavirüs çıkmasına rağmen çift bu sefer Bodrum'a gitti.

Şevval Şahin ile sevgilisi Yiğit Marcus Aral pandemi sürecinin büyük kısmını Miami’de geçirmişti. Şevval Şahin ile Yiğit Marcus Aral Türkiye’ye döner dönmez de partiden partiye koştu.

Marcus Aral, 30 Ağustos’ta da Boğaz’daki evinde kalabalık bir yaş günü partisi organize etmişti. Bu eğlenceden kısa süre sonra Yiğit Marcus Aral’ın yaptırdığı korona testinin pozitif çıkması üzerine partiye katılan ünlü isimler paniğe kapılmıştı. Akıllanmayan çift Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral, bu kez de Şevval Şahin’in yeni yaşını kutlamak için arkadaşlarıyla partide buluştu. Parti sonrası “Abartılacak bir şey yok” diyen Şevval Şahin’e büyük tepki yağdı. Sevgililer, önceki gün soluğu Bodrum Türkbükü açıklarında demirlenen lüks bir teknede aldı. Kalabalık bir arkadaş grubu ile buluşan ikili, gün boyunca güneş ve denizin keyfini çıkardı.

Şahin ile Aral, teknede arkadaşlarıyla birlikte son ses açtıkları müzikle eğlendi. Saatlerce süren yüksek sesli müzik, başka koylardan da duyuldu.

 

Exit mobile version