GündemMagazin

Koronavirüse Yakalanan Ünlü Oyuncu Son Halini Paylaştı

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs genç yaşlı demeden herkese bulaşmaya devam ediyor.  Geçtiğimiz gün koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyuran ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, son halini takipçileri ile paylaştı. on olarak yer aldığı projelerle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu başrolünde yer aldığı “Evlilik Hakkında Her Şey” dizisinde gösterdiği oyunculuğu ile beğeni toplamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz gün koronavirüse yakalanan ve sevenlerini korkutan Gökçe Bahadır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, tüm sevenlerine teşekkür etti. Bahadır paylaştığı fotoğrafın altına, “”Ben iyiyim. arayan, soran herkese teşekkür ederim. Sevgiyle, sağlıkla kalın” açıklamasını yaptı.

Gökçe Bahadır Kimdir?

9 Kasım 1981 yılında doğan ünlü oyuncu Show TV’de yayınlanan Hayat Bilgisi dizisi ile ünlendi. Bahadır, liseden mezun olduktan sonra alternatif eğitim kurumu olan Akademi İstanbul’da radyo ve televizyonculuk alanında eğitim aldı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Öğrenciliği sırasında Fenerbahçe FM’de radyo programı sundu. Mezun olduktan sonra Best TV’de VJ’lik, ardından Show TV’de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı.

Yaprak Dökümü dizisinde Leyla karakterini canlandırmıştır. Kanal D’de yayınlanan Kayıp Şehir dizisindeki performansı ile daha ünlenen sanatçı, bu dizideki rolü ile ödüller kazandı. Aramızda Kalsın (2015) isimli dizide Yadigâr karakterini, “Hatırla Gönül” dizisinde Gönül karakterini canlandırdı. 2017 yılında Kanal D’de yayınlanmaya başlamış olan Adı Efsane dizisinde başrolü üstlenen oyuncu, 20. bölümde diziden ayrıldı. 2017-2018 yılları arasında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler adlı televizyon dizisinde jinekolog Oya Toksöz karakterini, 2021 yapımı Kulüp adlı internet dizisinde Matilda, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde avukat Ezra karakterini canlandırmaya devam etmektedir.