GündemMagazin

Koronavirüsü Atlatan Hakan Ural: Yaşadığıma İnanamıyorum

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs genç yaşlı demeden herkese bulaşmaya devam ediyor. Geçen ay koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyuran ve hastalığı oldukça ağır atlatan Hakan Ural, hastalık sürecini atlattığını, oldukça sıkıntılı günlerden geçtiğini söyledi.

Koronavirüsün Şakası Yok

Kasım ayında koronavirüse yakalanan ve hastaneye yatan ünlü Hakan Ural, sevenlerinin yüreklerini ağzına getirmişti. Geçirdiği sıkıntılı dönemleri geride bıraktığını söyleyen Ural, “Çok şükür ki bu zorlu ve sıkıntılı süreci geride bıraktık” dedi. Neler Oluyor Hayatta’ programının sunuculuğunu yapan Ural yaptığı açıklamada, “Ben iki aşılıyım. Şimdi bekliyorum, sıram geldiğinde üçüncü doz aşımı da olacağım. Bu işin şakası yok gerçekten. Aşımızı olalım, ihmal etmeyelim” ifadelerini kullandı.

Aşının ihmale gelmediğini belirten Ural, “Yaşadığıma inanamıyorum” dedi.

Hakan Ural Kimdir?

Hakan Ural, 10 Mayıs 1967 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Annesi Ceyhan Cem, babası şarkıcı Selçuk Ural’dır. 16 yaşında mankenlik yapmaya başlayan Ural, İlk olarak 1986 yılında Banu Alkan ile birlikte oynadığı Mavi Yolculuk filmi ile tanınmaya başlandı. 1987 yılında Serpil Çakmaklı, Harika Avcı, Oya Aydoğan gibi birçok isimle başrol oynadı Sibel Can ile evlenip iki çocuk sahibi oldu.

Şimdilerde ise Kanal D’de yayımlanan Neler Oluyor Hayatta adlı sabah programında Nur Tuğba Algül ile birlikte yorumculuk yapmaktadır.