KOSGEB, şirketler için yeni dönem duyurusunu yaptı: 300 bin TL nakit desteği verilecek! 2022 KOSGEB desteği başvuru şartları neler?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının bir kuruluşu olarak hizmet vermeye devam eden KOSGEB, kendi işinin sahibi olan ya da olmak isteyen vatandaşlara nakit desteği vermeye devam ediyor.

2022 yılına girilmesi ile birlikte, hizmetlerinde çeşitli düzenlemeler yapan KOSGEB, şirket sahiplerini yakından ilgilendiren bir destek paketi geliştirdi. Mikro işletmekler, küçük ölçekli işletmeler ve orta ölçekli işletmeler için geliştirilmiş olan bu özel destek paketi ile şirketlere, çeşitli ihtiyaçlarını karşılamaları amacı ile 300 bin TL’ye kadar nakit desteği sağlanacağı açıklandı.

KOSGEB’ten Şirketlere 300 Bin TL Nakit Destek!

KOSGEB, KOBİ piyasasında rekabeti arttırmak, şirketlerin faaliyetlerinin devam etmesi ve yurtdışı pazarları içerisinde istihdamın yapılabilmesi için yeni dönemde şirketlere 300 bin TL’ye varan nakit desteği vereceğini açıkladı. KOSGEB’in şirketler için geliştirmiş olduğu bu özel destek paketine, faiz uygulanmayacak ve uzun vadeli geri ödeme planı oluşturulacak. Böylelikle şirketler faaliyetlerinin devamı için şirket bütçesini zorlamadan nakit akışına sahip olmuş olacak.

KOSGEB Şirket Kredi Başvuru Şartları Nelerdir?

KOSGEB’in yeni dönem şirket kredisinden yararlanmak isteyen firmalar için kredi başvuru kriterleri şu şekilde belirlenmiştir:

KOSGEB Kredi Desteğine Nasıl Başvurulur?

KOSGEB’in şirketler için geliştirmiş olduğu kredi hizmetinden yararlanmak için kredi başvuru şartlarının sağlanması ve kuruma doğrudan kredi hizmeti için başvuru yapılması gerekmektedir. Kurum tarafından onaylanmış olan başvurular, protokol yapılmış olan bankaya iletilmekte ve şirketin siciline göre banka kredisi alınıp alınamayacağına karar verilmektedir.

Exit mobile version