Kötü gün dostu TEB, nakit desteğine ihtiyacı olan emeklilerin yardımına koştu! Başvuran herkese 5 bin 250 TL tutarında ödeme yapacağını açıklandı! TEB emekli kampanyaları

Yeni dönemin gelmesi ile birlikte kurumlarının en önemli kalemlerinden birini oluşturan emekliler için çeşitli kampanyalar geliştiren bankalar, bu kampanyalar aracılığı ile emekli vatandaşlara nakit desteği vermeyi hedeflediklerini açıkladılar. Bu kapsamda son emekli kampanyası haberi, özel banka statüsünde hizmet veren Türkiye Ekonomi Bankası’ndan geldi.

Özel banka statüsünde hizmet veren Türkiye Ekonomi Bankası, yeni yıla girilmesi ile birlikte açıklanan emekli maaşı zammından sonra, emekli kampanyalarına hız kazandırdı. Yeni dönem kampanyalarını arka arkaya duyuran banka, ilgili şartları sağlayan bütün emekli müşterilerine 5 bin 250 TL’ye kadar nakit desteği sağlayacağını açıkladı.

Türkiye Ekonomi Bankası 2022 Emekli Promosyon Kampanyası

Türkiye genelinde milyonlarca müşterisi olan Türkiye Ekonomi Bankası, yeni yıla girilmesi ile birlikte geliştirdiği kampanyaları sayesinde adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Banka, emekli müşteri sayısını arttırmak ve emekli müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını bir nebze olsun hafifletmek için emekli promosyonu kampanyasını düzenledi. Banka, emekli maaşı tutarlarına göre geliştirdiği promosyon ödemesi miktarlarını şu şekilde belirledi:

Türkiye Ekonomi Bankası’ndan Emekli Yakını Bonusu!

Türkiye Ekonomi Bankası yeni dönemde geliştirmiş olduğu emekli promosyonuna ek olarak, müşterileri için bir ödeme daha yapacağını duyurdu. Bankanın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan ek kampanyaya göre bankaya bir yakınını getiren emekli vatanda 250 TL, toplamda 2 bin 500 TL ek ödeme yapılacak. Böylelikle bankanın emekli müşterileri için geliştirmiş olduğu kampanya sonucunda emekli vatandaşlara, 5 bin 250 TL’ye kadar nakit ödeme yapılabilecek.

Türkiye Ekonomi Bankası Promosyon Kampanyası Katılım Şartları

TEB’in yeni dönem emekli promosyon kampanyasından yararlanmak için internet bankacılığı, mobil uygulama ya da banka şubeleri aracılığı emekli maaşı hesabının taşınması ve hesabın 3 yıl boyunca ilgili bankada kalacağının taahhüt edilmesi gerekmektedir.

Exit mobile version