Kova burcu kadını hangi burç erkeklerden hoşlanır? Kova burcu kadınların gönlünü fethedebilecek burçlar!

Kova burcu kadını dışa dönük bir yapıya sahiptir. Her zaman güler yüzlü olmaya önem veren Kova burcu kadını, oldukça arkadaş canlısıdır. Eğlenceli bir yapıya sahip olduğu için etrafından arkadaşları hiç eksik olmaz. Bu burca sahip olan kadınlar ile arkadaşlık kurmak, çok iyi bir deneyimdir.

Arkadaş ilişkilerinde aranan bir isim olan Kova burcu kadınının, ikili ilişkilerde nasıl bir yapıya sahip olduğu oldukça merak edilmektedir. Her zaman olumlu düşünmeye çalışan, kimsenin alanına karışmayan ve kendi alanına da kimsenin karışmasından hoşlanmayan Kova burcu kadınlarının, hangi tip erkeklerden hoşlandığı oldukça kafa karıştırıcıdır. Dışarıya karşı her zaman olumlu bir profil çizmeye çalışan Kova burcu kadını, bu yönü ile duygularını kontrol etmekte ustadır. Bu neden ile onun nasıl erkekleri hayatına alacağı her zaman gizemini korumuştur.

Yenilikçi Kova Burcu Kadınları!

Kova burcu kadınları macerayı seven bir yapıya sahip olduğu için her zaman yeni şeyler deneyimlemek ister. Bu neden ile onun ile ilişki içerisinde olacak olan erkeğin de aynı yapıda olması gerekir. Çabuk sıkılan bir yapıya sahip olan Kova burcu kadınını ilişkide tutabilmek için ilişkinin dinamik olması gerekir. Bir noktaya kadar ilişki dinamiğini kendisi sağlamaya çalışabilir ancak ilişkinin devamı için partnerinin de daima yeni şeyler denemeye açık olması gerekir.

Zekânız ile Dikkatini Çekin!

Kova burcu kadını kendi hayatını ve çevresini yönetmekte oldukça profesyoneldir. Liderlik özelliği yoktur ancak daima olumlu düşünceler içerisinde olmaya çalışması, onu hem kendi hayatı hem de hayatında olan diğer insanlar için yapıcı bir yapıya büründürür.

Kova burcu kadını oldukça zeki bir yapıya sahiptir. Duygu kontrolünün iyi olması, her şeye yapıcı tarafından bakması bu sebepledir. Bu neden ile onun hayatına girecek olan partnerinin de en az onun kadar zeki olması gerekir. Verici tarafın kendisi olmasına bir yere kadar izin verebilir ama bu özelliğinin kötüye kullanıldığını fark ettiği an çok hızlı bir şekilde yıkıcı tarafa geçebilir.

Terazi Burçları Her Zaman Galip!

Burçlar aleminde Kova burcu kadınının gönlünü fethedebilecek tek burç, Terazi burcudur. Terazi burcu erkeğinin zarafeti, Kova burcu kadınının düşünceli yapısı ile birleştiğinde ortaya tadına doyulmaz bir ilişki çıkar. Terazi burcu erkeğinin dengeleyici özelliği, Kova burcu kadınının sıkılganlığını iyi yönetir. Ayrıca iki tarafın da pozitif düşünceler içerisinde olması, ilişkiyi daima yükselen bir grafiğe eriştirir.

Exit mobile version