KPSS lisans sınavına girecekler dikkat

KPSS lisans sınavı ne zaman saat kaçta sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. ÖSYM tarafından geçtiğimiz günlerde sınav giriş belgeleri yayımlanan KPSS lisans sınavının ilk oturumları bu Pazar gerçekleştirilecek. Peki KPSS lisans sınavı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

KPSS lisans sınavı ne zaman saat kaçta sorusu hafta sonu gerçekleştirilecek olan KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri sınavlarına girecek olan adaylar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Peki KPSS lisans sınavı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

KPSS LİSANS SINAVI; GENEL KÜLTÜR-GENEL YETENEK/EĞİTİM BİLİMLERİ SINAVLARI BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ SAATLERİ…

KPSS lisans sınavının ilk oturumu olan Genel Kültür-Genel Yetenek sınavı 18 Eylül Pazar günü saat 10:15’te başlayacak. 10:00’dan sonra sınav bina ve salonlarına adaylar alınmayacak. KPSS lisans sınavının ilk oturumu 130 dakika yani 2 saat 10 dakika sürecek. Genel Kültür-Genel Yetenek sınavının 12:25’te sona erecek. İkinci oturum olan Eğitim Bilimleri sınavı saat 14:45’te başlayacak. 14:30’dan sonra sınav bina ve salonlarına kimse alınmayacak.

KPSS LİSANS SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

KPSS lisans sınav giriş belgesi ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile sorgulanabilecek. Adayların sınava girerken yanlarında kimlik ve sınav giriş belgelerini hazır bulundurmaları gerekiyor.

Exit mobile version