Personel Alımı

KPSS puanı 55 olan herkesi atayacak: İşte alımlar açıklandı!

Kamu personel seçme sınavı yani Kpss puanı aracılığı ile çeşitli kamu ve kuruluşlarına personel yerleştirilmesi gerçekleşiyor. Özel sektör içerisinde çalışan pek çok vatandaş bu alımı bekliyor.

Özel sektör içerisinde çalışan pek çok kişi kamu kuruluşunda çalışmayı istiyor. Bu noktada ise Dicle Üniversitesi’nde bünyesinde çalışmak üzere KPSS puanı 55 olmak üzere alım gerçekleştireceğini duyurdu. İşte haberin detayları…

Özel sektör kan kaybediyor

Özel sektör içerisinde çalışan pek çok vatandaş var. Ancak özel sektör de çok çalış az kazan mantığı yer alıyor. Bu sebepten dolayı da pek çok kişi kamu kurumlarına yerleşmek istiyor. Kamu şartları özel sektör kartlarından şu an çok daha iyi durumda yer alıyor. Bu sebeple 55 puan duyan herkes bu başvuruya hücum etti. Çünkü vatandaşlar artık yaptıkları işin emeğin karşılığını almak istiyor.

Özel sektör de çalışma hayatını sürdürmekte olan pek çok kişi mevcut olan durumlardan rahatsızlık duyduğundan dolayı çeşitli kamu kuruluşlarında çalışmak istiyor. Ayrıca pek çok kamu kurumu KPSS aracılığı ile personel alımları gerçekleştiriyor. Diğer yandan Dicle Üniversitesi içerisine KPSS puanı en az 55 olan ve bazı şartları taşımakta olan kişileri bünyesine alacağını duyurdu.

Kamu personel seçme sınav puanı 55 olan alınacak

Dicle Üniversitesi içerisinde istihdam edilecek ve giderleri özel bütçe içerisinden karşılanacak tam zamanlı olarak sözleşmeli personel alınacak. Yayımlanan ilan içerisinde en az 55 Kpss puanı alması gibi şartları içeriyor.

Dicle Üniversitesine başvuru şart ve tarihleri

Kamu personel seçme sınavı puanı aracılığı ile memur ya da sözleşmeli personel alımlarımda başvuru gerçekleştiren pek çok memur yer alıyor. Ayrıca Dicle Üniversitesi içerisinde en az Kamu personel seçme sınavından 55 alan sözleşmeli personel alacağı ilanı pek çok vatandaşın ilgi odağı haline geldi. Ancak yayımlanan ilan içerisinde Kpss puanının yanında farklı şartlar da yer alıyor. Dicle Üniversitesi sözleşmeli personel alımı hakkında başvuru tarihlerine ve diğer yer alan şartlara kendi resmi internet sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.