KPSS puanı olanlar dikkat! Üniversiteye personel alımı yapılacak!

Bartın Üniversitesi, yeni personel alımı için KPSS puanıyla başvuruları kabul edecek. Adaylar için başvuru şartları ile başvuru süreci ile ilgili gerekli tüm bilgiler açıklandı. İşte merak edilen tüm detaylar...

Bartın Üniversitesi’nden Personel Alımı

Bartın Üniversitesi, 2024 yılı 4. dönem için sözleşmeli memur personel alımı yapacak. Bu alımlar, doğrudan KPSS puanı üzerinden gerçekleştirilecek ve mülakat yapılmayacak.

Başvuru için adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve askerlikle ilişiklerinin olmaması gerekmektedir. Ayrıca, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nda belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir. Başvuruda herhangi bir KPSS puanı taban şartı aranmamakla birlikte, adayların 2022 yılı KPSS puanına sahip olmaları yeterli olacaktır.

Tekniker alımı için başvuracak adayların, belirli alanlarda önlisans mezunu olmaları gerekmektedir. Bu alanlar arasında “Sahne ve Gösteri Sanatları Işık Teknolojisi, Radyo-TV Yayımcılığı, Televizyon ve Radyo Programcılığı” gibi seçenekler bulunmaktadır.

Bartın Üniversitesi’ne personel alımı için başvurular, 19 Mart 2024 tarihine kadar devam edecek. Adaylar başvurularını şahsen veya posta yoluyla Bartın Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na iletebilirler.

Başvuru Genel Şartları

Başvuru Süreci:

Exit mobile version