KPSS puanı olmadan personel alımları yapılacak: EGM 18-52 yaş arasında yüksek maaşla işe alacak

Emniyet Genel Müdürlüğü yani EGM tarafınca KPSS şartı bulunmadan 10 kamu işçisi alımı gerçekleşecek. İŞKUR tarafından yayınlanan ilanda Çanakkale Polis evi Müdürlüğü İşletmesine servis elemanı alınacak. İşte detaylar…

Emniyet Genel Müdürlüğüne 10 kamu işçisi alınacak

Emniyet Genel Müdürlüğü, kamu işçi alımları açısından ilan yayınladı. İŞKUR tarafından duyurulan ilana göre, EGM içerisinde daimi ve tam zamanlı olarak çalışması açısından 10 servis elemanı yani garson işe alınacak. Alınan personel Çanakkale Polisevi Müdürlüğü İşletmesi içerisinde görev alacak. Başvuru gerçekleştirmek isteyen adayların belirli şartları taşıması ve geçerli süre içerisinde başvuru gerçekleştirmeleri gerekiyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Alımı Başvuru Şartları

İŞKUR tarafından yayınlanan ilanlar açısından adaylardan genel ve özel olarak bazı şartlar aranmakta. İşte başvuru şartları;

Özel olan başvuru şartları ise;

Emniyet Genel Müdürlüğü Başvuru Süreci

Emniyet Genel Müdürlüğü işçi alımları açısından başvurular 8 ila 12 Şubat 2024 tarihleri arasında İŞKUR tarafından gerçekleşecek. Adaylar başvurularını  https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet adresinden gerçekleştirilebilecek. İŞKUR iş ilan numarası ile 00008074739 başvuruda bulunabilirler. Başvuru sonrasında başvuru yapan adaylar içerisinde kura çekilecek. Kura sonuçlarına göre mülakata girmeye hak kazananlar belirlenecek. Mülakat tarihleri ve yerleri Çanakkale Polievi sayfasında sonrasında duyurulacak.

Mülakattan başarılı bulunan 10 aday işlerine hemen başlayacaklar. Başvuru gerçekleştirecek olan adayların başvuru şartlarını taşımaları oldukça önemlidir. Aynı zamanda işe alınmadan öncesinde bu adayların güvenlik soruşturmalarına da bakılacaktır. Güvenlik soruşturmasından da başarılı olarak geçmeleri işe başlamaları açısından oldukça önemlidir.

Exit mobile version