GenelKamu

KPSS Şartı Yok: Büyükşehir Belediyesi deneyimli-deneyimsiz personel alımı yapıyor!

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki personel açığını kapatmak üzere yeni bir iş ilanı yayınladı. Belediyenin yayınlamış olduğu resmi iş ilanına göre, KPSS şartı aranmaksızın, deneyimli veya deneyimsiz çok sayıda personel alımı yapılacağı bilgisine yer verildi. İBB personel alımı ile ilgili tüm detaylar aşağıda verilmiştir…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kendi bünyesine çok sayıda bay-bayan personel alımı yapacağını açıkladı. Personel alımlarında KPSS şartı aranmayacağı gibi alım yapılacak meslekler ile ilgili adaylarda mesleki deneyeyim de aranmayacaktır.

Aşağıda belirtilen kadroya başvuruda bulunmak isteyen adayların ilanı içeriğinde verilen mesleki şartlara haiz olmaları gerekmektedir. Başvurularda herhangi bir yaş şartı aranmayacak olup, adayların istenilen öğrenim düzeylerinden mezun olmuş olmaları istenmektedir.

İBB kadrolu personel alımları halen devam etmekte olup, 30 Ekim 2022 gün sonuna kadar da devam edecektir. Başvurular İBB kariyer sayfası üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir. İlgili sayfaya ait başvuru linki aşağıda verilmiştir.

PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

En fazla 2 yıl iş deneyimi olan,

Tercihen İngilizce bilen,

Takım çalışmasına yatkın,

İletişim becerileri kuvvetli,

Öğrenmeye ve gelişmeye açık,

Sorumluluk bilinci ve motivasyonu yüksek,

İstanbul’da ikamet eden gençler için başvurular alınıyor.

Mezuniyet Şartları

Üniversitelerin Mühendislik ya da İktisadi İdari Bilimler Fakültelerinden mezun (Tercihen Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, İstatistik, Ekonometri, Yönetim Bilişim Sistemleri) mezunları başvurabilir.

Başvuru Linki: https://kariyer.ibb.istanbul/ilanlar/ibb-tech-gelecek-1671