KPSS Şartsız Kamuya: 26-31 Ekim’de kadrolu şoför alımı yapacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 21 Ekim 2022 tarihinde şoför alımı yapmak için Türkiye İş Kurumu üzerinden yeni bir iş ilanı yayınladı. İŞKUR üzerinden yayınlanan resmi iş ilanına göre, Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketlerinden olan BESOT A.Ş bünyesine, KPSS şartı aramaksızın kadrolu olarak “yolcu taşıma şoförü” alınacağı belirtildi.

Manisa BESOT A.Ş nin yayınlamış olduğu bu ilana başvurular 26 Ekim 2022 tarihinde başlayacak olup, 31 Ekim 2022 tarihi gün sonuna kadar da devam edecektir. Başvuruda bulunacak olan adayların ise aşağıda belirtilen mesleki şartları taşıyor olmaları istenmektedir.

Peki, Manisa Büyükşehir Belediyesi personel alımlarında aranılan müracaat şartları nelerdir? Başvuru için gerekli belgeler nelerdir? Başvurular nereye ve nasıl yapılacak? İşte tüm detaylar…

Manisa Büyükşehir Belediyesi BESOT A.Ş bünyesinde, 18-45 yaş arası, en az ilkokul mezunu, SRC 2 ve Psikoteknik belgelerine sahip adaylar arasından 4 şoför alımı yapılacaktır. Yapılacak başvurular neticesinde uygun görülen adaylar geri bildirim yapılarak görüşmeye davet edileceklerdir.

Belediye iş başvuruları “cv.manisa.bel.tr” adresine online olarak yapılması gerekmektedir. Elden veya posta yolu ile yapılan başvuruların dikkate alınmayacağı belirtilmiştir.

21 Ekim 2022 tarihinde İŞKUR üzerinden yayınlanan resmi iş ilanı ile ilgili diğer detaylar ve ilan içeriği aşağıda verilmiştir…

MÜRACAAT KOŞULLARI

İLAN İÇERİĞİ VE DİĞER DETAYLAR

Exit mobile version